Boala a forțat-o pe Christina Applegate să ia o pauză în carieră: „Trăiesc un iad‟

Problemele de sănătate s-au ținut scai de ea, dar parcă diagnosticul de scleroză multiplă a îngenunchiat-o. Invitată într-o emisiune TV, celebra actriță a făcut dezvăluiri dureroase: „Trăiesc un iad‟, a spus vedeta. 

image

Dacă „Familia Bundy‟ a fost serialul tău preferat, cu siguranță, îți amintești de personajul Kelly Bundy, jucat de Christina Applegate, așa-i? Ajunsă la vârsta de 52 de ani, actrița a fost forțată să ia o pauză de la viața publică pentru a se concentra asupra îngrijirii fiicei sale, Sadie, în vârstă de 13 ani, și stării personale de sănătate. 

Christina Applegate a fost diagnosticată cu scleroză multiplă 

 În anul 2021, Christina Applegate a fost diagnosticată cu scleroză multiplă, o afecțiune cronică a sistemului nervos central, care perturbează semnalele către și dinspre creier și se manifestă prin: oboseală extremă, probleme de vedere, tulburări de coordonare și echilibru, dificultăți de vorbire, spasme musculare și tulburări cognitive. Cauza exactă a afecțiunii este necunoscută, iar longevitatea și intensitatea simptomelor variază în funcție de pacient. 

Citește și: Motivul secret pentru care primul episod din „Familia Bundy‟ a avut alți actori

Din păcate, acesta nu a fost singurul diagnostic dureros pe care Christina Applegate l-a primit… În anul 2008, a fost diagnosticată cu cancer, urmat de o intervenție chirurgicală de îndepărtare a ovarelor și trompelor uterine, scrie „Best Life‟.

Cu toate acestea, vedeta a dezvăluit că nimic nu ar fi putut să o pregătească pentru suferințele cauzate de scleroza multiplă cu care se confruntă acum. Într-un interviu pentru publicația „Variety‟, vedeta spunea că îi este greu să facă duș, să urce sau să coboare scările. De altfel, ea a fost de câteva ori fotografiată în timp ce mergea cu ajutorul unui baston: „În cazul sclerozei multiple, nu ai o zi bună. Ai doar zile mici‟, declara ea.

Într-un teaser al emisiunii „Good Morning America‟, Christina Applegate a oferit alte detalii dureroase despre diagnostic și modul în care boala îi afectează viața și interacțiunile cu ceilalți. Actrița nu iese prea mult din casă, iar aspectul ei fizic nu mai este la fel ca în perioada în care ducea o viață activă: „Trăiesc un iad‟, a afirmat ea. 

Sursă foto: Pinterest 



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg