Celebrități care s-au confruntat cu depresie. Lady Gaga s-a vindecat cu ajutorul pastilelor

În spatele ușilor închise, până și cei mai faimoși oameni din lume au dus lupte serioase cu depresia. Ele sunt vedetele care s-au confruntat cu atacuri de panică, anxietate și cu sentimente de singurătate! 

image

Vorbind despre această boală cu încredere și fără rușine, aceste celebrități au demonstrat că depresia poate fi învinsă și se pot trata simptomele ce vin la pachet cu ea. 

Citește și: „Depresia afectează doar starea de spirit”. Cele mai întâlnite mituri despre această afecțiune 

Dwayne Johnson 

Poate că Dwayne Johnson este unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood, dar până și „The Rock‟ s-a confruntat cu episoade depresive. Actorul, care și-a salvat mama de la o tentativă de sinucidere pe când avea 15 ani, a spus: „lupta și durerea sunt reale‟. 

Ulterior, el a găsit soluția salvatoare: „Mi-a luat mult timp să-mi dau seama, dar cheia este să nu-mi fie frică să vorbesc deschis despre asta. Mai ales noi, bărbații, avem tendința să nu o facem. Nu ești singur!‟, a fost îndemnul său. 

Lady Gaga 

Vedeta pop și actrița Lady Gaga a mărturisit că toată viața s-a confruntat cu depresie și anxietate. Pentru a se vindeca, vedeta a urma și un tratament medicamentos. Într-un interviu pentru revista „Billboard‟, ea a subliniat cât de important este să discuți despre simptomele tale, dacă te confrunți cu depresie: „Dacă ne împărtășim poveștile și rămânem împreună, suntem mai puternici‟, a spus Lady Gaga. 

Vezi și: TikTok, depresia, anxietatea, printre cauzele ticurilor la adolescente. Multe au ajuns la medic în pandemie 

Jim Carrey 

Până și actorul care a jucat cele mai amuzante personaje, (de la Grinch, la Ace Ventura) Jim Carrey, s-a confruntat cu depresie. Ca să se vindece, el a adoptat un stil de viață sănătos: „Rareori beau cafea. Alcoolul lipsește, dar și substanțele interzise. Viața este frumoasă!‟, a spus el. 

Gwyneth Paltrow

După ce a dat naștere celui de-al doilea copil, Gwyneth Paltrow a recunoscut că a experimentat depresia postnatală: „M-am simțit ca un zombi‟, a spus ea. „Nu mi-am putut accesa inima. Nu mi-am putut accesa adevăratele emoții. Nu m-am putut conecta‟, a povestit Gwyneth. Ea s-a mai confruntat cu depresie și în anul 2002, după ce tatăl ei a murit. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg
5 nativi cu fler de antreprenor Sursa foto shutterstock 1407802490 jpg
Targul de Craciun Planeta Craciun jpeg