Cum se descurcă Rihanna ca mamă de băieți: „Este un sport olimpic!‟

15 octombrie 2024   Viață de vedetă

Rihanna a vorbit deschis despre maternitate și a comparat faptul de a fi mamă de băieți cu un sport olimpic.

Deținătoarea brandului Fenty Beauty cucerește maternitatea pas cu pas, după ce ea și partenerul ei, A$AP Rocky, au adus pe lume doi copii împreună în ultimii doi ani.

Rihanna a devenit mamă pentru prima dată în mai 2022, când l-a născut pe băiețelul RZA, iar în august 2023 l-a întâmpinat pe al doilea fiu, Riot Rose.

Și, potrivit vedetei, maternitatea a fost până acum extrem de împlinitoare pentru ea.

„Este cu adevărat un sport olimpic‟, a glumit cântăreața hitului Umbrella, când a fost întrebată despre cum e să fii mamă de băieți, într-un nou interviu pe covorul roșu, oferit pentru Access Hollywood.

„E distractiv, literalmente, mă bucur atât de mult, pentru că mă uit la ei, trăiesc prin ei și sunt fascinată de fiecare nouă descoperire a lor, chiar și de limitele lor‟, a spus Rihanna entuziasmată. Ea a explicat, de asemenea, că cei doi fii ai ei nu doar învață de la ea, dar și ea învață de la ei.

„Ei mă învață cum să fiu mama lor, la fel cum eu îi învăț cum să fie în această lume și să-i ghidez cât de bine pot‟, a declarat femeia de afaceri.

Rihanna a oferit și câteva detalii despre cum face față RZA, fiul cel mare, în postura de frate mai mare.

Totul până la jucării și suzete

Cei doi băieți sunt la o diferență de puțin peste un an unul de celălalt.

„E greu, dar în secunda în care fratele lui mai mic plânge, e acolo, aleargă spre el, plânge și el, este îngrijorat‟, a dezvăluit ea.

„E greu să împartă jucăriile și suzetele‟, a glumit cântăreața.

Însă, chiar înainte ca Rihanna să nască, a mărturisit că știa de la cine vrea să primească sfaturi de parenting – și aceasta era vedeta Real Housewives of New Jersey, Teresa Giudice.

Giudice are patru fiice – Gia, 23 de ani, Gabriella, 20 de ani, Milania, 18 ani, și Audriana, 15 ani.

Rihanna a mărturisit că admiră modul în care Giudice își apără copiii și îi crește.

„Teresa [Giudice] din Jersey nu se joacă atunci când vine vorba de copiii ei‟, a spus Rihanna pentru Elle Magazine într-un interviu din martie 2022.

„Te va pune la pământ pentru acei copii‟, a continuat Rihanna, „și asta rezonează mult cu mine, pentru că simt că așa voi fi și eu ca mamă. Obsedată‟.

@arhivă

Editor: Raluca Toma

Mai multe