Vedete care au devenit mame în anul 2022. Cine sunt norocoasele?

În ultima lună din 2022, punem pe listă celebritățile care au devenit mame în acest an. Iată cine au fost norocoasele! 

image

Anul 2022 a fost unul cu noroc pentru multe femei celebre, care au anunțat că și-au mărit familia cu un nou membru. În timp ce unele vedete au devenit mame pentru prima oară, altele au deja multă experiență. Cine sunt ele? Descoperă-le în rândurile ce urmează! 

Vezi și: „Au devenit mame după ce au trecut printr-un avort spontan. Cine sunt vedetele?” 

Shay Mitchell 

Actrița Shay Mitchell și partenerul ei, Matte Babel, au devenit anul acesta părinți pentru a doua oară. Shay a anunțat nașterea fiicei sale, printr-o postare pe contul ei de Instagram, unde a dezvăluit numele bebelușului său, Roma. „Suntem atât de fericiți că ești aici, Roma, numită după cel mai bun prieten al meu, sufletul meu pereche, persoana mea preferată, bunica mea, Romaine‟, a scris actrița. 

Rihanna 

Cu siguranță, pentru Rihanna 2022 va fi memorabil, deoarece în acest an cântăreața a devenit mamă pentru prima oară. Vedeta pop a născut pe data de 23 mai, în Los Angeles, un băiețel al cărui nume încă nu l-a făcut public.

Citește și: „Cine este tatăl copilului Rihannei? Rapperul dependent de sex făcea orgii în școală: „Eram cinci fete și zece băieți...”

Într-un interviu, Rihanna a mărturisit că este foarte implicată în creșterea fiului său, motiv pentru care, în această perioadă, se concentrează doar pe anumite proiecte speciale, așa cum este Super Bowl, ce va avea loc în 2023: „Dacă o să-mi las copilul, o să fie pentru ceva, cu adevărat special‟, a spus artista, pentru „The Washington Post‟. 

Rosie Huntington-Whiteley 

Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham și-au întâmpinat cel de-al doilea copil, pe nume Isabella James Statham, pe data de 2 februarie. Cei doi mai au împreună un băiețel, în vârstă de 4 ani, Jack Oscar. Vestea nașterii a fost dată chiar de Rosie, care a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu mânuța minusculă a bebelușului său. 

Kylie Jenner

La începutul anului, mai exact pe data de 6 februarie 2022, Kylie Jenner și Travis Scott au devenit părinți pentru a doua oară. Fondatoarea Kylie Cosmetics a anunțat că a născut un băiețel printr-o fotografie postată pe conturile sale de socializare. În același timp, bunica bebelușului, Kris Jenner, și-a împărtășit bucuria pe Instagram: „Frumosul meu nepot! Dumnezeu este atât de bun‟, a scris vedeta.

273525899 156624473378576 7535159644187151017 n jpg

Sursă foto: Pinterest, Instagram  



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg