Ai merge în șosete pe stradă? „Șosetele” de lux ale Rihannei costă peste 5.000 de lei!

Ne dorim cu toții accesorii de efect pentru ținutele noastre, însă poate e prea de tot să apărem pe stradă în… șosete. Sau nu?

image

Rihanna a fost fotografiată pe străzile din New York într-o ținută sport, care, la prima vedere, nu părea nimic deosebit. Însă paparazzii și-au dat, la un moment dat, seama că diva de culoare nu era încălțată, merge în șosete pe trotuar. Cât de extravagantă să fie asemenea alegere vestimentară, nu?

Ei bine, RiRi nu era desculță pe stradă, ci purta încălțăminte de mare preț. Fondatoarea brandului Fenty Beauty și cântăreața de mare succes era încălțată cu niște cizmulițe care imită șosetele, de la Bottega Veneta’s Domenica.

Încălțările divei sunt realizate din fir de bumbac croșetat, exact ca șosetele, dar au talpă ca orice cizme, pantofi sau sandale obișnuite. Ceea ce te păcălește este modelul care copiază fidel aspectul unei șosete, iar talpa plată, care nici măcar nu se vede, te induce, de asemenea, în eroare.

Alt aspect al acestor încălțări inedite care ne nedumerește este prețul piperat al unor… șosete de stradă. Acest accesoriu aparte din garderoba Rihannei costă 1.100 de dolari, adică nu mai puțin de 5.060 de lei! O avere, dacă stai să te gândești că nu te apără de ploaie sau temperaturile ridicate și nici nu fac piciorul frumos, ca niște pantofi eleganți, cu toc.

Mai mult, „șosetele de stradă” deranjează la mers îndelungat, din cauza tălpii atât de plate, aproape inexistente. Dar, să fim serioși, o vedetă ca Rihanna nu merge mult pe jos, coboară din mașină și intră imediat într-o clădire, unde cu siguranță că face furori cu încălțările ei speciale.  

Ceea ce este interesant la tot ansamblul vestimentar al cântăreței americane e că hainele purtate de ea costă mai puțin decât „șosetele” ei inedite. Astfel, RiRi a purtat o bluză sport de la Awake NY, în valoare de numai 201 dolari, iar pantalonii de trening, asortați perfect topului, nu costă mai mult de 145 de dolari.

Foto - Instagram, Bottega Veneta



Recente

Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el  jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles  Shutterstock jpg
Prince  foto   Shutterstock jpg
Francoise Hardy  Foto   Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah  jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin  jpg
kanye west  foto   Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell  jpg
nick cannon  Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Lisa Kudrow jpeg
Becoming Karl Lagefeld   Karl Lagerfeld Pierre Berge jpg