De ce i-a fost teamă Sofiei Vergara când a jucat-o pe Griselda Blanco

5 iunie 2024   Viață de vedetă

Sofia Vergara a întâmpinat dificultăți când a jucat-o pe Griselda în serialul cu același nume. Actrița a dezvăluit într-un interviu de ce i-a fost teamă în timpul filmărilor! 

Actrița Sofia Vergara, apreciată pentru rolul din „Modern Family‟, a jucat-o pe celebra traficantă de droguri Griselda Blanco în miniseria „Griselda‟ de pe Netflix, o baroană columbiană a drogurilor, cunoscută în lumea afacerilor ca „Văduva neagră‟ și „Nașa cocainei‟. 

Transformarea Sofiei Vergara în Griselda a fost o provocare, deoarece actrița a fost nevoită să stea ore întregi, în fiecare zi, la machiaj, să poarte cinci peruci diferite, o placă de dinți, sprâncene false și un nas protetic. Mai mult, pe lângă toate aceste efoturi, Sofia Vergara a mărturisit recent într-un interviu că în timpul filmărilor s-a confruntat și cu o teamă...

Citește și acest articol: Cum a încercat Sofia Vergara să-și trateze dependența de dulciuri. Așa se menține în formă! 

De ce i-a fost teamă Sofiei Vergara la filmările pentru „Griselda‟? 

Sofia Vergara, în vârstă de 51 de ani, le-a povestit jurnaliștilor de la „US Sun‟ în timpul unui eveniment Netflix că scenele de sex pe care le-a filmat pentru serialul „Griselda‟ i-au dat emoții: „Nu cred că mai filmasem o scenă de sex până atunci‟, a spus actrița, care a subliniat că și-a făcut griji că o să i se vadă pe micile ecrane celulita de pe corp: „Dacă aveam 30 de ani nu mi-aș fi făcut grji. Cred că eram îngrijorată că voi arăta îngrozitor. Mă gândeam cum o să apar? O să mi se vadă celulita? Poate voi fi filmată din lateral? Uh, gândeam în zadar! Cred că acel moment m-a ținut în priză‟, a spus ea. 

În ciuda îngrijorării sale, Sofia Vergara a fost mulțumită de apariția ei în serial și de rezultatele miniseriei Netflix: „A ieșit bine. A fost întuneric și Andi, regizorul, este un bun artist. M-a făcut să mă simt confortabil.‟ 

De altfel, Sofia Vergara a mărturisit recent că dintotdeauna a avut probleme cu imaginea sa corporală. Într-un interviu pentru revista „Allure‟ actrița a dezvăluit că este dispusă să experimenteze orice intervenție chirurgicală, iar dacă nu ar fi fost ocupată cu actoria, cu siguranță, și-ar fi făcut multe operații. Află din acest articol care au fost declarațiile vedetei! 

Sursă foto: Shutterstock 

Mai multe