FOTO Ce bine arată fiul Sofiei Vergara! Actrița a devenit mamă la 19 ani!

Sofia Vergara și fiul ei, Manolo, au o legătură strânsă, având în vedere că mama și fiul se aveau doar unul pe altul când a devenit vedeta părinte. Și așchia n-a sărit departe de trunchi, fiul e la fel de arătos ca mama lui!

image

Când actrița de la Hollywood a devenit mamă, ea nu era decât o adolescentă din Columbia, fără plănuri de viitor măreț. Însă Vergara s-a dovedit a fi ambițioasă și nu s-a mulțumit să fie mamă singură într-o țară care nu-i oferea prea multe, așa că s-a mutat în SUA și a făcut tot ce-a putut pentru a se descurca împreună cu fiul ei de numai câțiva ani.

Pe măsură ce anii au trecut, Sofia Vergara a început să se bucure de succes la Hollywood, iar băiatul ei primea educația pe care o merită orice copil din lume. Manolo Vergara a făcut facultate și-a aspirat și el să aibă o carieră în showbiz, la maturitate.

Toată lumea o cunoaște pe Sofia Vergara din serialul TV „Modern Family”, însă vedeta nu are o singură pasiune – actoria – ci adoră să gătească alături de unicul ei copil, Manolo. De fapt, mama și fiul au devenit atât de pricepuți în bucătărie, încât și-au propus să se implice într-un proiect comun care să aibă de-a face cu pasiunea lor comună – gătitul.

Cei doi au realizat deja un mic proiect despre gătit pentru Walmart, însă au mari ambiții să mai bifeze și alte proiecte împreună. Pe când un podcast cu mama și fiul sau o serie amuzantă cu ei doi pe YouTube?! Ce-i drept, Sofia parcă s-a născut în fața camerei de filmat, iar copilul ei nu este nici el străin de asemenea expunere, însoțindu-și părintele pe platourile de filmare toată copilăria lui.

Mai mult, Manolo e bucățică ruptă din mama sa! Arată ca un topmodel și ar fi păcat ca fanii actriței să nu vadă și ei – mai des – ce minunăție de fiu are ea. Mai mult, Manolo a ajuns chiar să se priceapă la producție video, lucrând ca asistent de producție la serialul mamei sale. Mai târziu, după ce s-a mai maturizat, fiul vedetei a apărut în câteva producții în care a jucat mama lui, precum „Hot Pursuit”, cu Reese Witherspoon.

image

Din CV-ul lui Manolo Vergara mai spicuim și experiența lui de regizor la câteva producții independente, dar și cea de model, apărând în câteva reclame „Head and Soulders” cu Sofia. Până se hotărăște tânărul ce vrea să facă în viață, vă propunem să-l admirați pentru trăsăturile atrăgătoare moștenite de la mama sa faimoasă și superbă.

foto - Shutterstock



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg