Dolly Parton, șocată că Beyoncé i-a rescris piesa „Jolene‟: „Îndrăzneață‟

6 iunie 2024   Viață de vedetă

Dolly Parton a reacționat după ce Beyoncé i-a rescris celebra piesă „Jolene‟. Artista a mărturisit că nici măcar nu a știut că varianta originală va fi modificată! 

Lansată în anul 1973, „Jolene‟ este poate cea mai cunoscută piesă a lui Dolly Parton. În această melodie country, Dolly Parton cântă povestea unei femei care o roagă pe alta, pe nume Jolene, să nu-i ia bărbatul. Versurile piesei sunt memorabile, prin urmare peste 30 de artiști din muzica internațională au reinterpretat-o. Printre ei se numără și cântăreața Beyoncé, care a rescris celebra piesă și a introdus-o pe noul ei album de muzică country - „Cowboy Carter‟. 

Dacă în varianta originală, Dolly Parton cântă: „Jolene, Jolene, Jolene, Jolene / Te rog, nu-mi lua bărbatul doar pentru că poți‟, Beyoncé a transformat narațiunea într-un adevărat imn feminist: „Jolene, Jolene, Jolene, Jolene / Te avertizez, nu veni după bărbatul meu!‟, sună versurile cântate de soția lui Jay-Z. 

Citește și: De ce poartă Dolly Parton mănuși la fiecare apariție publică. Fanii de pe TikTok au lansat câteva teorii 

Alegerea lui Beyoncé de a schimba versurile melodiei a stârnit multe dezbateri pe rețelele de socializare, unde unele persoane au scris în mediul online că melodia reprezintă o mare abatere de la versiunea originală. Acum, a sosit și rândul lui Dolly Parton, în vârstă de 78 de ani, să își exprime părerea despre gestul lui Beyoncé! 

În mod surprinzător, Dolly Parton a dezvăluit că nu a fost informată cu privire la schimbările versurilor înainte de lansarea albumului, iar pentru ea a fost un șoc să își audă piesa modificată. Într-un interviu pentru „E! News‟, Parton a spus: „Când au spus că vor face Jolene, mă așteptam să fie varianta obișnuită, dar nu a fost.‟

Dolly Parton a descris schimbarea ca fiind „îndrăzneață‟, însă a recunoscut că îi place noua variantă: „Îmi place ce a făcut. Dacă ești compozitor îți place că oamenii îți cântă piesele, indiferent de cum le fac alții‟, a spus ea. 

Vezi și acest articol: Jay-Z a înșelat-o pe Beyonce cu Rihanna? El și-a recunoscut infidelitatea 

Potrivit ziarului „The Independent‟, Beyoncé a ales să cânte piesa Jolene ca o continuare a melodiei „Lemonade‟, lansată în anul 2016, piesă pe care i-ar fi dedicat-o soțului ei Jay-Z, pe care l-ar fi bănuit că ar fi înșelat-o: „Azi regret noaptea în care am pus acel inel pe deget‟, sună versurile melodiei. 

Sursă foto: Pinterest / Sursă video: Youtube 

Mai multe