Fără rețineri, vedetele au spus unde și-au conceput copiii!

Există multe celebrități care au ales să povestească în interviuri despre locurile unde și-au conceput copiii. Iată câteva exemple de vedete care au făcut astfel de mărturisiri! 

image

Vedetele sunt atât de mândre de copiii lor, astfel încât au oferit detalii despre momentele în care au rămas însărcinate. Tina Knowles și Victoria Beckham sunt doar două dintre celebritățile care au vorbit despre acest subiect intim! 

Citește și acest articol: După cinci in vitro-uri nereușite, a rămas gravidă în mod natural! 

Tina Knowles

Mama surorilor Beyoncé și Solange, Tina Knowles, a dezvăluit că dacă ar fi născut un băiat la cea de-a doua sarcină, l-ar fi numit Nil, deoarece pe Solange a conceput-o în Egipt: „Solange a fost concepută pe Nil în Egipt. Am crezut că voi avea un băiat și voiam să îl numesc astfel. Dar iată că am avut o fată. I-am pus numele Solange, deoarece am găsit acest cuvânt într-o carte pentru bebeluși‟, a povestit creatoarea de modă pentru „Vogue‟. 

Beyoncé

Cântăreața Beyoncé a dat vestea că este însărcinată cu Blue Ivy în anul 2011, pe scena MTV Video Music Awards. Ea nu a oferit detalii din intimitatea sa, dar, un an mai târziu, soțul ei, Jay-Z, a lansat piesa „Glory‟, dedicată fiicei lor, unde versurile melodiei spun că Blue Ivy a fost concepută în Paris.  

Victoria Beckham 

Poate ai crede că Booklyn Beckham, fiul Victoriei și al lui David Beckham, poartă numele celebrului oraș din New York, deoarece acesta ar putea fi orașul în care a fost conceput. De fapt, realitatea este alta: „Am rămas însărcinată în Danemarca. Eram în turneu cu Spice Girls și venisem la Copengaha. Atunci m-a vizitat David și s-a întâmplat‟, a povestit Victoria, potrivit „People‟.  

Vezi și acest articol: Cum depista o femeie în trecut că este însărcinată - de la testul grâului, la metoda mierii 

Molly Ringwald 

În luna martie, actrița Molly Ringwald a mărturisit pentru „The Times‟ că a rămas însărcinată cu fiica ei, Matilda, în perioada în care juca în „Cabaret‟: „Cred că Mathilda a fost concepută chiar în dressingul de la studio. Pentru mine, faptul că Mathilda a fost concepută într-un loc atât de important este un lucru măreț.‟ 

Sursă foto: Pinterest  



Recente

Tom Cruise, Suri Cruise  jpeg
Allan   CEO Saga jpg
Afiș Gala O, mio babbino caro, Puccini jpg
STUDENT DE 10 by UNTOLD & Neversea jpg
Beach Please bilete GA jpeg
Alergii  jpg
Fiica Christinei Applegate suferă de o boală rară jpg
Vedete  jpg
Otilia jpeg
SAGA24 landscape png
UNTOLD   TOP 100 FESTIVALS 2024 jpeg
pozitie verticala jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Pierce Brosnan  foto   Shutterstock jpg
moarte jpg
Shania Twain jpg
Nicola Peltz, Victoria Beckham  jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock jpg
nunta jpg
UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg