Fanii Tinei Turner, revoltați pe Jay-Z și Beyoncé: „Ar trebui să le fie rușine!‟

Fanii regretatei artiste Tina Turner i-au criticat aspru pe Jay-Z și Beyoncé pe rețelele de socializare. „Lui Beyoncé și Jay-Z ar trebui să le fie rușine de ei înșiși‟, a scris un internaut pe Twitter. Ce acuze li se aduc celor doi?

image

Cântăreața Tina Turner a murit pe 24 mai 2023, la 83 de ani, în locuința sa din Elveția. După aflarea tragicei vești, fanii au postat zeci de mesaje pe Internet unde și-au exprimat admirația față de legendara artistă: „Tina Turner a fost respectată, adorată, apreciată, admirată, prețuită, dar, mai ales, a fost iubită de mulți. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care este greu să treci peste acest eveniment. Odihnește-te în pace, Anna Mae!‟, a scris un fan pe Youtube. 

Citește și: Tina Turner, dezvăluiri cutremurătoare despre moarte 

Anumiți admiratori și-au amintit și de evenimentele neplăcute din viața Tinei, mai exact la abuzurile la care a fost supusă de fostul ei soț, Ike Turner. Interesant este că aceștia au ținut să îi critice pe Beyoncé și Jay-Z pentru că au făcut referire în piesa „Drunk In Love‟ la un episod violent prin care Tina Turner a trecut. 

Ce le reproșează? 

Fanii Tinei Turner au criticat cuplul Beyoncé și Jay-Z pentru că în hitul celor doi, „Drunk In Love‟, lansat în anul 2013, Jay-Z cântă despre un episod neplăcut din viața Tinei. În piesă, el spune: „Eu sunt ca Ike Turner / Nu glumesc, iubito, haide acum, mănâncă tortul ca Anna Mae‟. 

Citește și: De ce a divorțat Tina Turner de fostul soț? Hit-ul „Proud Mary” a avut o influență uriașă 

Versurile fac referire la un moment neplăcut în care Tina Turner, pe numele său real Anna Mae Bullock, se află într-un restaurant alături de Ike Turner. Când fanii i-au cerut artistei autografe, Ike a atacat-o și a forțat-o să mănânce tortul comandat, spunând: „Mănâncă tortul, Anna Mae!‟. Scena a fost reprodusă în filmul biografic din 1993 , „What’s Love Got to Do With It‟. 

În urma referințelor din piesa „Drunk In Love‟ despre Tina, pe Twitter au apărut numeroase mesaje, în care fanii le transmit lui Beyoncé și Jay-Z să își ceară scuze:  „Trebuie să le fie rușine de ei înșiși. Trebuie să își ceară scuze pentru asta. Nu am știut niciodată la ce fac referire, dar după ce am aflat, am un sentiment groaznic. Îngrozitor‟, a scris un admirator, în timp ce altul a punctat că Tina Turner a fost „batjocorită‟ de cei doi artiști. „Am fost atât de dezgustat când am înțeles referința. Nu mai ascult Drunk In Love tocmai din acest motiv. Arată doar cum Tina a fost batjocorită.‟ 

În timp ce fanii și-au exprimat nemulțumirile, câtăreața Beyoncé și-a întrerupt concertul din Paris, din turneul mondial Renaissance, pentru a-i aduce un omagiu regretatei Tina Turner. „Sunt extrem de norocoasă pentru că am avut șansa să mă aflu în prezența geniului ei‟, a spus artista în fața a zeci de mii de fani. 

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest / Sursă video: Youtube Recente

Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg