Drew Barrymore nu a mai avut relații intime de 6 ani. Cine i-a schimbat percepția despre sex?

19 octombrie 2022   Viață de vedetă

Actrița Drew Barrymore, din „Charlie’s Angels‟, a mărturisit că nu a mai avut relații intime cu un bărbat de când a divorțat în anul 2016. Ea a recunoscut că un sexolog i-a schimbat percepția despre modul în care vede sexul. 

Recent, Drew Barrymore a povestit cum i s-a schimbat viața de când a divorțat de actorul Will Kopelman, în anul 2016, după patru ani de căsnicie. 

Vedeta de la Hollywood a spus cum arată viața ei ca mamă singură și cum i s-a modificat percepția despre viața sexuală, de când s-a despărțit de tatăl copiilor săi, Olive și Frankie. 

Citește și: Drew Barrymore este împotriva educației parentale: „Nu vreau să relaționez cu falsitatea” 

Drew Barrymore: „Nu sunt o persoană care are nevoie de sex‟

Drew Barrymore, în vârstă de 47 de ani, și-a invitat fanii să îi afle gândurile despre un subiect delicat - sexul. Actrița a spus că despărțirea de Will Kopelman a făcut-o să fie mult mai precaută cu privire la viața ei intimă: 

„La aproape 48 de ani, am sentimente diferite despre intimitate decât am avut în trecut. Nu am avut părinți model și m-am implicat în probleme adulte încă de la o vârstă destul de fragedă. Anterior, foloseam sexul pentru a căuta companie, validare, emoție, plăcere, hedonism, distracție și aventură. După doi ani și o despărțire de tatăl copiilor mei, am devenit mult mai precaută‟, a mărturisit actrița. 

Vezi și: Relația incredibilă dintre Drew Barrymore și consoarta fostului soț. Cât de mult a influențat-o viața ei ca un carusel 

De asemenea, Drew Barrymore a subliniat că a apelat la ajutorul unui terapeut sexual, care a ajutat-o să înțeleagă că actul sexual și intimitatea emoțională nu sunt sinonime: „Sexul nu este dragoste! Este expresia iubirii. Am căutat toată viața să înțeleg diferența și acum, datorită lui, o fac‟. 

Tot atunci, Drew Barrymore a recunoscut că de la despărțirea de tatăl copiilor săi, din anul 2016, nu a mai avut relații intime cu un bărbat. Ea a mărturisit: „De când am intrat în viața singură, ca mamă, nu am reușit să am o relație intimă. Nu sunt o persoană care are nevoie de sex. Sunt o persoană care promovează felul în care fetele tinere și fiicele mele arată cum ar trebui să funcționeze lumea‟. 

În urmă cu o lună, când a aflat că actorul Andrew Garfield a renunțat la sex pentru un rol, Drew Barrymore dezvăluia că ar putea să treacă „ani de zile” fără să aibă relații intime cu cineva. 

Sursă foto: Gettyimages 

Mai multe