Regretele bogătaşelor cunoscute care au recurs la tot felul de proceduri de înfrumuseţare, unele riscante

Când te plictiseşti de aspectul actual, decizi să încerci ceva puțin diferit. Simt această nevoie şi femeile celebre, dar se întâmplă ca eforturile lor să fie irosite și să ajungă să arate mai rău decât înainte.

image

Sharon Osbourne, personalitate britanică şi soţia legendarului star rock Ozzy Osbourne, a dezvăluit recent că a făcut un lifting complet spre finalul anului 2021 și a fost îngrozită de rezultate. Într-un interviu oferit publicaţiei „The Sunday Times”, a mărturisit că operația a durat cinci ore și jumătate și a suferit dureri foarte mari: „Un ochi era diferit de celălalt. Arătam ca un ciclop”. Ea a mai spus că soțul ei a promis că va plăti orice sumă de bani pentru a-i fi corectată operația. Cu toate acestea, fața ei „se așază acum” și este ceva mai mulţumită cu rezultatul. Nu este singura care a avut de suferit după ce a decis să apeleze la proceduri de înfrumuseţare.

Linda Evangelista a rămas deformată după ce a vrut să scape de depunerile de grăsime

Fotomodelul canadian Linda Evangelista a vorbit în anul 2021 despre cea mai dezastruoasă decizie de înfrumusețare pe care a luat-o. A ales să apeleze la o procedură nechirurgicală care folosește temperaturi scăzute pentru a reduce depozitele de grăsime în anumite părți ale corpului. A avut o reacție rară numită hiperplazie adipoasă paradoxală care a făcut ca depozitele de grăsime să crească în dimensiune în loc să scadă. Deformările au transformat-o într-o persoană care preferă să se izoleze.

A dezvăluit că inițial a ales să se înfometeze după procedură, sperând că depunerile de grăsime vor dispărea. Apoi, a fost diagnosticată cu hiperplazie adipoasă paradoxală și i s-a spus că nicio dietă nu este utilă. A suferit două proceduri de liposucție, dar nu au ajutat-o deloc. Acum, nu se mai recunoaște când se uită în oglindă şi spune că nu mai poate trăi cu durerea de a se ascunde: „Sper să trec peste ruşine şi să ajut alți oameni care se află în aceeași situație ca mine”.

Jessica Alba regretă tatuajele făcute la tinereţe

Actriţa Jessica Alba (41 de ani) a oferit un interviu publicaţiei „Allure” în anul 2016 şi a vorbit despre tatuajele pe care le-a făcut când era tânără. A spus că regretă faptul că  le-a făcut când nu era încă suficient de matură. „Nu vei fi niciodată la fel din punct de vedere emoțional și mental la 18 ani ca la 20 sau 30. Am câteva tatuaje şi nu mă mai regăsesc în ele”, a mărturisit ea.

Drew Barrymore a rectificat o coafură nereuşită

Vedeta Drew Barrymore a experimentat o serie de coafuri de-a lungul anilor. În 2014, a povestit revistei „People” despre una dintre cele mai nereuşite: „Mi-am aranjat bretonul într-un mod total neatractiv. Arătam ca Peppermint Patty, personajul din serialul animat Snoopy”.

image

Jennifer Aniston şi-ar fi dorit să aibă mai multă grijă de piele

Aniston regretă că nu a folosit protecție solară în copilărie. Actrița din serialul „Friends” a dezvăluit: „Nu aplicam cremă de protecție solară când eram copil. Acesta este unul dintre marile mele regrete. Acum folosesc loţiune cu SPF 15”.

Cameron Diaz nu vrea să-şi amintească de Oscarurile din 2012

Înainte de dernarea premiilor Oscar din anul 2012, actrița Cameron Diaz a avut parte de o tunsoare total nepotrivită ei. Coafeza i-a aranjat părul într-un bob chiar dacă actriţa nu-şi dorea aşa ceva. A apărut cu acea coafură  în filmul „There's Something About Mary” (1998), dar a fost destul de supărată s-o poarte a doua oară. „Am izbucnit în lacrimi. M-am simțit atât de vulnerabilă!”, a declarat atunci Cameron Diaz.

FOTO: Shutterstock



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg