Elvis Presley, pansament pentru Rita Moreno. „A fost minunat‟

29 mai 2022   Viață de vedetă

Elvis Presley a fost un bărbat cu care multe femei de la Hollywood și-a fi dorit să aibă o relație. Nu și Rita Moreno! Actrița și cântăreața de origine portoricană s-a întâlnit cu „regele‟ rock 'n' roll, doar ca să facă geloasă o altă vedetă, la fel de bine cotată ca Elvis. 

Actrița Rita Moreno (89 de ani) este prima femeie hispanică ce a câștigat un premiu Oscar. Ea a făcut furori cu rolul Anita, din filmul „West Side Story‟, din 1961, însă și în viața multor bărbați. Printre ei se numără și Elvis, care a fost fascinat de farmecul actriței. Din păcate, Rita nu a fost la fel de încântată de „regele‟ rock 'n' roll. Totuși, de ce a acceptat să se întâlnească cu el? 

Elvis, răzbunare pentru Rita Moreno 

Un moment important din viața ei personală, pe care și astăzi și-l amintește, este relația pe care a avut-o cu Marlon Brando, din anul 1954 și până la începutul anilor 1960. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului „Désirée‟, pe când Rita avea doar 22 de ani.

Relația lor a fost presărată cu multe episoade tumultoase, care au adus-o în pragul sinuciderii. În timpul relației, Brando a înșelat-o în mod constat: „Am găsit lenjerie în casa lui și, bineînțeles, am avut inima zdrobită. M-am dus acasă în lacrimi. Într-adevăr, eram naivă, supărată și foarte furioasă‟, a declarat actrița, recent, pentru „The View‟.

Citește și: Marlon Brando, primul băiat „rău” de la Hollywood: „Și eu am avut experiențe homosexuale și nu mi-e rușine de asta”

Ca să se răzbune pe partenerul ei, Rita a început să se vadă cu, nimeni altul, decât Elvis Presley. Artistul o văzuse într-un film și își dorea să o cunoască: „M-am gândit la acei chiloți și am spus: «Da, aș face-o»‟, și-a amintit Rita Moreno. 

Vezi și: Însurat de patru ori, Marlon Brando și-a împins amanta spre sinucidere cu infidelitățile lui

Rita Moreno, despre Elvis: „era un băiat de la țară‟

Actrița a acceptat invitația lui Elvis. S-au întâlnit de mai multe ori și i s-a părut a fi un bărbat „dulce‟, dar nu atât de fermecător: „Era dulce, dar era un băiat de la țară. Oricum, nu a durat mult până când Brando a aflat. A început să arunce cu scaune. A fost atât de furios. Am stat acolo, în timp ce el a început să arunce cu toate scaunele. A fost minunat!‟, și-a continuat actrița povestea. 

Relația tumultoasă a actriței cu Marlon Brando a fost detaliată în documentarul „Rita Moreno: Just a Girl Who Decided to Go for It‟. „Era el cel căruia voiam să îi fac pe plac. El era cel cu care voiam să mă căsătoresc‟, a spus actrița, în film, despre Marlon Brando. 

Sursă foto: Pinterest 

Mai multe