Emilia Clarke, în lacrimi din cauza scenelor intime filmate cu Jason Momoa

29 martie 2023   Viață de vedetă

Emilia Clarke (36 de ani) a dezvăluit că scenele intime pe care le-a filmat alături de Jason Momoa au făcut-o să plângă pe platourile de filmare ale serialului „Game of Thrones‟ (Urzeala Tronurilor). 

Serialul „Game of Thrones‟ (Urzeala Tronurilor) s-a bucurat de mare succes în rândul publicului, dar, ceea ce nu se știe, este că actorii au făcut multe sacrificii pentru a intra în pielea pesonajelor. Este și cazul Emiliei Clarke, care a jucat-o pe Daenerys Targaryen, cunoscută și sub numele de „Mama Dragonilor‟. 

Citește și: Ce a ascuns Emilia Clarke din superproducția „Urzeala tronurilor/Game of Thrones‟ de colegi și producători 

„Asta este o problemă‟

Fără îndoială, serialul „Game of Thrones‟ i-a adus multe beneficii Emiliei Clarke, însă actrița nu a fost lipsită nici de probleme. În cadrul unui podcast, ea a dezvăluit că acceptase rolul lui Daenerys Targaryen, fără să știe că urma să filmeze scene intime alături de Jason Momoa, care l-a jucat pe Khal Drogo, soțul lui Daenerys. „Am acceptat slujba, apoi mi-au trimis scenariul, iar eu când am citit, am spus că asta este o problemă‟, și-a amintit Emilia. 

Vezi și: Diferențe de vârstă între actori și personaje. Câți ani a avut Emilia Clarke când a jucat prima oară în „Game of Thrones‟ 

Jason Momoa a dat dovadă de profesionalism 

Actrița a povestit că acele scene o emoționau atât de mult, încât obișnuia să plângă înainte să filmeze cu Jason Momoa. Din fericire, actorul a ajutat-o pe Emilia, care era la începutul carierei, să depășească momentele mai puțin plăcute!

Emilia și-a exprimat recunoștința pentru amabilitatea de care Jason Momoa a dat dovadă. El a făcut-o să se simtă confortabil pe platourile de filmare și se asigura că actrița avea parte de cele mai bune îngrijiri: „Plângea mai mult decât mine‟, a spus Emilia, care a dezvăluit că Jason deseori îi oferea halatul ca să nu îi fie frig.  

Câți bani a făcut Emilia Clarke din „Game of Thrones‟

În ciuda provocărilor, Emilia Clarke s-a descurcat de minune pe platourile de filmare. Rolul lui Daenerys Targaryen a făcut-o cunoscută în întreaga lume și i-a mărit considerabil veniturile. Potrivit publicației „Variety‟, Emilia ar fi fost plătită cu 500.000 de dolari pe episod, pentru ultimele două sezoane din „Game of Thrones‟, ceea ce înseamnă că a câștigat 6.5 milioane de dolari doar pentru sezoanele 7 și 8.

Sursă foto: Pinterest 

Mai multe