Fără fițe! Emma Răducanu nu va renunța niciodată la această mașină: „Am luat-o la mâna a doua‟

18 ianuarie 2024   Viață de vedetă

Emma Răducanu, sportiva cu origini românești, nu are pretenții când vine vorba de alegerea autoturismului pe care îl conduce. Tenismena și-a achiziționat o mașină la mâna a doua, produsă în România, și spune că nu o să renunțe niciodată la ea. 

Până la vârsta de 21 de ani, cunoscuta sportivă cu tată român, Emma Răducanu, și-a construit o imagine frumoasă în lumea tenisului. Un moment de neuitat este cel din anul 2018, când a învins-o pe Leylah Fernandez în finala de la US Open la doar 18 ani și a devenit prima jucătoare din calificări care a cucerit un turneu de Grand Slam. De atunci, popularitatea Emmei a crescut, iar companiile cunoscute s-au întrecut să-i obțină atenția.

Citește și: Cum arată casa de 600.000 de euro a Simonei Halep 

Emma Răducanu, avere de 10 milioane de lire sterline 

Atât din activitatea sportivă, cât și din campaniile publicitare cu branduri precum: Nike, Vodafone, Evian, Dior, Tiffany&Co, Emma Răducanu a făcut o avere estimată la 10 milioane de lire sterline, scrie „Hello Magazine‟, însă unele surse spun că sumele pe care sportiva le are în conturi ar fi mai mari de atât. În august 2023, Emma Răducanu a fost numită de „Forbes‟ a șasea jucătoare de tenis cel mai bine plătită din lume.

Vezi și: Anna Kurnikova are o siluetă de vis după ce a adus pe lume trei copii! Ce mănâncă într-o zi 

Emma Răducanu nu va renunța niciodată la această mașină! 

Dincolo de aceste contracte, Emma Răducanu este și ambasador al mărcii de mașini Porsche, însă nu acesta este brandul ei de suflet, ci Dacia. Într-un interviu pentru publicația „The Sun‟, Emma Răducanu a povestit că și-a achiziționat o Dacia Sandero la mâna a doua și „nu va renunța niciodată la ea‟:

„Am fost nevoită să cumpăr o mașină cât mai curând posibil, așa că am cumpărat o Dacia Sandero la mâna a doua pentru 5.000 de lire sterline. Am mare grijă de ea. Nu voi scăpa niciodată de această mașină‟, a spus tenismena. 

Este posibil ca alegerea Emmei să fi fost influențată de tatăl ei, deoarece Dacia a fost prima mașină pe care acesta a avut-o. 

Sursă foto: Pinterest 

Mai multe