Fostul soț al lui JLo, convins că artista o să divorțeze: „Mi-a spus că sunt iubirea vieții ei‟

2 august 2022   Viață de vedetă

Un lucru este cert: Jennifer Lopez (53 de ani) radiază la brațul lui Ben Affleck (49 de ani). Cântăreața este în culmea fericirii, mai ales de când s-a căsătorit, însă o persoană care a făcut parte din viața ei, pune la îndoială mariajul artistei. 

Povestea de dragoste dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck pare a fi una desprinsă din filme. Cei doi s-au cunscut la începutul anilor 2000, s-au plăcut, așa că JLo a decis să se despartă de soțul ei de pe atunci, Cris Judd, pentru a fi cu Ben. 

La scurt timp de la divorț, Ben a cerut-o în căsătorie pe artistă, însă relația lor nu a rezistat. După mulți ani și multe relații eșuate, cei doi s-au împăcat și pare că sunt un cuplu solid. Ei s-au căsătorit în luna iulie, iar JLo a preluat numele soțului său, Affleck. „Am reușit. Dragostea e frumoasă. Iubirea este bunătate. S-a dovedit că dragostea a avut răbdare. Douăzeci de ani de răbdare‟, a scris artista. 

Citește și: Jennifer Lopez, la a patra căsnicie. De ce a divorțat în trecut? 

Sute de fani i-au felicitat pe rețelele de socializare pe cei doi pentru pasul făcut, însă o persoană care a făcut parte din viața lui Jennifer Lopez este convinsă că mariajul artistei nu va rezista. 

„Mi-a spus că sunt iubirea vieții ei‟ 

Primul soț al lui Jennifer Lopez este convins că mariajul cu Ben Affleck nu va dura. Ojani Noa a cunoscut-o pe JLo pe vremea când lucra la un restaurant din Miami, deținut de Gloria Estefan. Noa s-a căsătorit cu cântăreața în anul 1997, însă cei doi s-au despărțit după doar un an. Bărbatul duce acum o viață liniștită, departe de lumina reflectoarelor de la Hollywood, însă nu ezită să își spună părerea despre viața fostei sale soții. 

Vezi și: Cum e văzută la Hollywood relația dintre Lopez și Affleck? O actriță: „N-am citit în viața mea despre Jennifer!” 

Eu am fost soțul numărul unu și ea mi-a spus că sunt iubirea vieții ei. Când am stat în pat, în noaptea nunții, ea mi-a spus că vom fi împreună pentru totdeauna‟, a mărturisit bărbatul, conform „The Independent”. 

Potrivit lui Noa, el a reușit să mențină o relație bună de prietenie cu Lopez, mulți ani de la despărțire. 

Sursă foto: Pinterest

Mai multe