FOTO De ce aleg atâtea vedete să se căsătorească în Las Vegas

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au șocat fanii cu ceremonia nupțială restrânsă de la „A Little White Wedding Chapel” din Las Vegas. „Ne-am citit propriile jurăminte în capelă și ne-am oferit reciproc verighetele pe care le vom purta toată viața noastră”, a scris JLo în anunțul postat pe site-ul ei „On the JLo”, ne informează CNN. „Într-un final, a fost cea mai bună nuntă pe care ne-am fi putut-o imagina!”, a cochis diva latino.

image

Nunta făcută de cele două superstaruri a fost cât se poate de surprinzătoare având în vedere că ceremonia pe care o pregăteau în 2003, când au fost logodiți prima dată, se preconiza a fi un eveniment mult mai amplu și mai fastuos.

Printre invitații VIP de acum aproape 20 de ani s-au numărat celebrități precum Matt Damon, Bruce Willis, Colin Farrell și Alec Baldwin, susține Us Weekly. Acum, când și-au unit, în sfârșit, destinele în Las Vegas, singura persoană care a luat parte la ceremonie a fost hair stilistul miresei, iar întreaga nuntă a costat doar 400 de dolari!

Totuși, soții Affleck nu sunt singurele vedete care s-au căsătorit în Orașul Păcatelor. Revista People ține să precizeze că și alte cupluri de primă mână au ales această variantă ieftină și rapidă. De pildă, Kourtney Kardashian și Travis Barker au devenit soț și soție în aprilie 2022, tot în Vegas, înainte de-a avea o petrecere ca la carte în Italia. Joe Jonas și Sophie Turner au fost căsătoriți de un imitator al lui Elvis, în 2019, după care au făcut o ceremonie mai amplă în Franța.

De-a lungul anilor, mai multe celebrități și-au jurat iubire pe viață în Las Vegas. David Harbour și Lily Allen, Kelly Ripa și Mark Consuelos, Frank Sinatra și Mia Farrow, Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley sunt doar câteva dintre numele celebre care au ajuns la altar în Orașul Păcatelor. Totuși de ce au ales această variantă?

image

McKenzi Taylor, proprietarul brandurilor nupțiale Cactus Collective Weddings și Electric Sugar Elopements, e de părere că vedetele aleg, în număr atât de mare, nunta în Vegas pentru simplul motiv că e foarte convenabilă. „Cea mai importantă motivație e că o astfel de nuntă e rapidă, ușoară și extrem de distractivă”, a dezvăluit expertul pentru The List. „Vegas are extrem de multe de oferit!”, a conchis Taylor.

Și într-adevăr, cuplurile pot alege orice fel de nuntă își doresc. „Pot face ca dotările, decorul să fie minim și accesibil, pot alege o capelă din Vegas unde să-și rostească jurămintele și mai există și alternativa luxoasă”, adaugă expertul. „Se poate face nunta în deșert pentru un efect minunat și niște fotografii de vis. Vegasul oferă orice fel de nuntă își poate dori un om!”.

Pentru Jen și Ben, o nuntă restrânsă e tot ce și-au dorit pentru moment. „Cei doi amorezi au vorbit de luni întregi despre cum pot fugi în lume ca să se căsătorească și această variantă li s-a părut potrivită lor”, a declarat o sursă din anturajul vedetelor pentru Us Weekley.

„Atât Lopez, cât și Affleck au avut parte de nunți spectaculoase în trecut, așadar un eveniment fastuos n-a mai fost la fel de important pentru ei cum era acum niște ani buni”, a conchis sursa.

Oricum soții Affleck plănuiesc să facă o nuntă mai amplă, din care să nu lipsească famiiile și prietenii lor, peste câteva săptămâni. De-abia așteptăm fotografiile de la petrecere!

Foto - Instagram



Recente

Caline Dion  foto   Instagram jpg
MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg