FOTO De ce aleg atâtea vedete să se căsătorească în Las Vegas

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au șocat fanii cu ceremonia nupțială restrânsă de la „A Little White Wedding Chapel” din Las Vegas. „Ne-am citit propriile jurăminte în capelă și ne-am oferit reciproc verighetele pe care le vom purta toată viața noastră”, a scris JLo în anunțul postat pe site-ul ei „On the JLo”, ne informează CNN. „Într-un final, a fost cea mai bună nuntă pe care ne-am fi putut-o imagina!”, a cochis diva latino.

image

Nunta făcută de cele două superstaruri a fost cât se poate de surprinzătoare având în vedere că ceremonia pe care o pregăteau în 2003, când au fost logodiți prima dată, se preconiza a fi un eveniment mult mai amplu și mai fastuos.

Printre invitații VIP de acum aproape 20 de ani s-au numărat celebrități precum Matt Damon, Bruce Willis, Colin Farrell și Alec Baldwin, susține Us Weekly. Acum, când și-au unit, în sfârșit, destinele în Las Vegas, singura persoană care a luat parte la ceremonie a fost hair stilistul miresei, iar întreaga nuntă a costat doar 400 de dolari!

Totuși, soții Affleck nu sunt singurele vedete care s-au căsătorit în Orașul Păcatelor. Revista People ține să precizeze că și alte cupluri de primă mână au ales această variantă ieftină și rapidă. De pildă, Kourtney Kardashian și Travis Barker au devenit soț și soție în aprilie 2022, tot în Vegas, înainte de-a avea o petrecere ca la carte în Italia. Joe Jonas și Sophie Turner au fost căsătoriți de un imitator al lui Elvis, în 2019, după care au făcut o ceremonie mai amplă în Franța.

De-a lungul anilor, mai multe celebrități și-au jurat iubire pe viață în Las Vegas. David Harbour și Lily Allen, Kelly Ripa și Mark Consuelos, Frank Sinatra și Mia Farrow, Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley sunt doar câteva dintre numele celebre care au ajuns la altar în Orașul Păcatelor. Totuși de ce au ales această variantă?

image

McKenzi Taylor, proprietarul brandurilor nupțiale Cactus Collective Weddings și Electric Sugar Elopements, e de părere că vedetele aleg, în număr atât de mare, nunta în Vegas pentru simplul motiv că e foarte convenabilă. „Cea mai importantă motivație e că o astfel de nuntă e rapidă, ușoară și extrem de distractivă”, a dezvăluit expertul pentru The List. „Vegas are extrem de multe de oferit!”, a conchis Taylor.

Și într-adevăr, cuplurile pot alege orice fel de nuntă își doresc. „Pot face ca dotările, decorul să fie minim și accesibil, pot alege o capelă din Vegas unde să-și rostească jurămintele și mai există și alternativa luxoasă”, adaugă expertul. „Se poate face nunta în deșert pentru un efect minunat și niște fotografii de vis. Vegasul oferă orice fel de nuntă își poate dori un om!”.

Pentru Jen și Ben, o nuntă restrânsă e tot ce și-au dorit pentru moment. „Cei doi amorezi au vorbit de luni întregi despre cum pot fugi în lume ca să se căsătorească și această variantă li s-a părut potrivită lor”, a declarat o sursă din anturajul vedetelor pentru Us Weekley.

„Atât Lopez, cât și Affleck au avut parte de nunți spectaculoase în trecut, așadar un eveniment fastuos n-a mai fost la fel de important pentru ei cum era acum niște ani buni”, a conchis sursa.

Oricum soții Affleck plănuiesc să facă o nuntă mai amplă, din care să nu lipsească famiiile și prietenii lor, peste câteva săptămâni. De-abia așteptăm fotografiile de la petrecere!

Foto - InstagramRecente

Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg
Selena Gomez foto  Shutterstock jpg