Jennifer Lopez, la a patra căsnicie. De ce a divorțat în trecut?

Diva latino și-a trăit despărțirile și împăcările în fața publicului și-a presei, fără să regrete și fără să-și ascundă dezamăgirile și momentele de extaz suprem.

image

Presa internațională vuiește, în momentul de față, cu știrea nunții lui JLo. Vedeta și-a unit destinul cu cel al lui Ben Affleck în Las Vegas, iar cântăreața și actrița a confirmat deja minunata veste. La 19 de ani de când își luaseră angajamentul de-a se căsători, Jen și Ben au ajuns, în sfărșit, la altar. Însă va fi pentru totdeauna oare? Pentru că Lopez a mai fost măritată de trei ori înainte și tot de atâtea ori a divorțat. Cele trei mariaje ale vedetei s-au petrecut în 17 ani toate. Ce nu a funcționat la ele?

Soțul nr. 1 - Ojani Noa

Jennifer era o vedetă în devenire când l-a luat de bărbat pe Ojani Noa. Mariajul lor a rezistat 11 luni și, în ianuarie 1998, erau deja divorțați. Nepotrivire de caracter a fost între ei cel mai probabil, având în vedere că scandalul dintre ei doi a venit după despărțirea lor. În august 2007, lui Noa i s-a interzis de la tribunal „să o critice, denigreze sau să o pună într-o lumina proastă” pe Jennifer. Cum de s-a ajuns aici? Ei bine, primul „domn Lopez” avea intenția de-a publica o carte despre mariajul lor. Pfff, și când te gândești ce-o fi avut omul de spus despre căsnicia cu una dintre cele mai râvnite femei din lume!...

Soțul nr. 2 - Cris Judd

Jennifer l-a întâlnit pe Cris pe platourile de filmare ale videoclipului „Love Don't Cost a Thing”, regizat de el. La acea vreme, Judd era și dansator, și coregraf, domeniul în care chiar și ea excelează, însă căsnicia lor a fost chiar mai scurtă decât prima. După nouă luni împreună, adică în 2002, cei doi soți au depus actele de divorț, iar despărțirea lor oficială a fost finalizată după un an.

image

Ce i-a distanțat unul de altul? Faima tot mai mare a lui Lopez, se pare. Stresul cauzat de paparazzi care îi urmăreau peste tot a devenit de nesuportat pe amândoi. Sau, cel puțin, pentru el: „Intimitatea îți e încălcată. Nu mai ești o persoană normală. Nunta noastră a fost un circ. Câțiva oameni au fost arestați pentru că încercaseră să urce un munte... în încercarea lor de-a păstrunde la eveniment. Am ajuns să închiriem spațiul aerian...”, a dezvălui Cris în 2014, pentru Us Weekly.

Soțul nr. 3 - Marc Anthony

Jennifer și Marc s-au căsătorit în iunie 2004 și îi au împreună pe gemenii Maximilliam și Emmy (14). În ciuda familiei frumoase pe care o formau, cei doi cântăreți au divorțat în 2011. „Când mariajul meu s-a încheiat, nu mi-a fost ușor să iert”, a declarat Lopez în aprilie 2016, în revista W.

CPF JPG

„N-a fost acel vis pe care-l aveam încă de mică și mi-ar fi fost ușor să mă înec în sentimente de resemnare, dezamăgire și furie. Dar Marc e tatăl copiilor mei și asta n-o să se schimbe niciodată. Așa că trebuie să ne înțelegem cumva. Și acesta este cel mai dificil lucru pe care-l fac în viața mea”, a conchis diva la acea vreme.

Cu alte cuvinte, infidelitatea e posibil să fi fost cauza principală a divorțului dintre cei doi. Nimeni n-a spus acest cuvânt în mod clar, însă JLo și-a mai exprimat, și cu alte ocazii, dezamăgirea amoroasă simțită în timpul celui mai îndelungat mariaj al ei.  

Foto - Shutterstock, Instagram



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg