FOTO Ea este femeia din viața celui mai sexy bărbat! Cu cine se iubește Patrick Dempsey

9 noiembrie 2023   Viață de vedetă

Pe Patrick Dempsey îl știi din celebrul serial „Anatomia lui Grey‟, iar dacă șarmul și frumusețea lui ți-au atras atenția, află că revista People l-a desemnat „cel mai sexy bărbat în viață‟! Cu siguranță, actorul are multe admiratoare, dar o singură femeie se află în inima lui. Iată cine este norocoasa! 

Numele ei este Jillian, iar alături de Patrick Dempsey a trăit o poveste demnă de scenariul unei comedii romantice. Jillian Dempsey activează în industria frumuseții și l-a cunoscut pe actor în propriul salon, când acesta i-a fost client. „Când l-am văzut, am fost șocată, dar în același timp m-am bucurat pentru că era atât de drăguț..., povestea Jillian despre momentul în care l-a văzut pentru prima oară pe Patrick. 

Citește și acest articol: Patrick Dempsey - Anatomia unui pasionat de mașini 

Prima întâlnire a fost în anul 1994, iar după cinci ani de relație cei doi s-au căsătorit și ulterior au venit pe lume cei trei copii ai cuplului. În anul 2002, Jillian a născut-o pe Talula Fyfe, iar în 2007 pe gemenii Sullivan Patrick și Darby Galen. 

La un pas de divorț 

Căsnicia celor doi nu a fost doar lapte și miere. În anul 2015, Jillian Dempsey urma să se despartă de „cel mai sexy bărbat în viață‟ când i-a cerut divorțul. În cele din urmă, separarea nu a mai avut loc, deoarece ambii au lucrat la consolidarea căsniciei, iar potrivit actorului, dialogul și viața intimă i-au readus împreună: „Trebuie să comunici, să fii deschis și să nu renunți. Și mult sex! Nu eram pregătit să renunț la căsnicia noastră. Am simțit că nu am luat toate măsurile, iar amândoi am vrut să rezolvăm lucrurile. Căsnicia noastră trebuie să fie prioritatea noastră‟, declara Patrick Dempsey pe atunci, potrivit „People

Dacă în plan personal lui Jillian Dempsey îi merge bine, același lucru putem spune și despre viața ei profesională. Ea este make-up artist și hairstylist, a lansat două mărci de machiaj și are o listă cu clienți de top. Actrițele Kristen Stewart, Kate Winslet și Emma Roberts se numără printre vedetele care i-au trecut pragul salonului. Vezi mai multe fotografii cu Jillian și Patrick Dempsey în galeria foto de mai jos! 

Sursă foto: Shutterstock, Instagram @Jillian Dempsey, @Patrick Dempsey

Mai multe