Ce au sustras de pe platonurile de filmare actori cu pretenţii? Se întâmplă şi la case mai mari

Unii dintre cei mai apreciaţi actori de la Hollywood au plecat acasă cu o parte din recuzită, obiecte care să le amintească de filmele de succes în care au jucat. Ce au sustras aceştia?

1 harry potter jpg jpeg

Pe actorul Jason Momoa ţi-l aminteşti din rolul Drogo, din serialul „Urzeala tronurilor‟. A declarat fără ocolişuri că i-a plăcut momentul în care personajul său a smuls limba unui bărbat, așa că a decis să păstreze recuzita sângeroasă ca pe un suvenir. Şi alţi actori celebri au luat acasă amintiri de pe platourile de filmare. De exemplu, Ryan Reynolds şi-a luat costumul din pelicula „Deadpool‟, iar Dakota Johnson lenjeria intimă din „50 de umbre ale lui Grey‟. Descoperă ce alte obiecte au luat cu ei după încheierea filmărilor şi actorii seriei „Harry Potter” şi alţii care au jucat roluri principale!

Daniel Radcliffe, Rupert Grint şi Emma Watson au plecat şi eu cu obiecte recuzită

Actorul Daniel Radcliffe a devenit celebru  cu rolul Harry Potter, dar n-a rămas doar cu celebritarea, ci şi cu două elemente de recuzită: o pereche de ochelari din prima peliculă a seriei și o alta din ultimul. Nici colegul său Rupert Grint nu s-a lăsat mai prejos. Pe lângă numărul casei din Privet Drive al familiei Dursley, actorul a luat acasă oul de dragon de aur din filmul „Harry Potter și pocalul de foc‟. A fost nevoit să-l aducă înapoi când s-a dovedit a fi în valoare de câteva mii de dolari. Şi colega lor Emma Watson a reușit să ia cu sine trei dintre posesiunile de preț ale lui personajului ei, Hermione, printre care s-au numărat bagheta şi mantia acesteia.

Jason Momoa şi Rory McCann au suveniruri din serialul „Urzeala tronurilor”

Actorul Jason Momoa a spus că este un mare fan al suvenirurilor de pe platourile de filmare. De la filmările „Urzeala tronurilor‟ el a păstrat că limba și gâtul create ca recuzită pentru o scenă în care se luptă cu un oponent. Actorul a mai păstrat şi gloanțe folosite pe platoul peliculei „Justice League‟.

Colegul său, Rory McCann, cunoscut pentru personajul Hound din „Urzeala tronurilor‟ a luat cu el, după terminarea filmărilor, săbiile folosite de personajul pe care l-a întruchipat. Şi le-a atârnat deasupra ușii de la intrare a casei lui pentru a intimida pe oricine doreşte să-i treacă pragul.

Robert Downey jr. a rămas cu o amintire de 9 metri înălţime din filmul „Age of Ultron‟

Actorul Robert Downey jr. se poate lăuda cu uriaşul semn „A‟ din „Age of Ultron‟. Actorul a declarat pentru BBC Radio One că l-a cerut în glumă în timpul filmărilor şi chiar i-a fost instalat pe proprietate, cu toate că avea aproximativ 9,1 m înălțime.

Ryan Reynolds şi-a luat costumul din „Deadpool‟

Cum a aşteptat foarte mult timp pentru a prinde rolul din filmul „Deadpool”, Ryan Reynolds n-a putut să plece oricum de pe platourile de filmare. Şi-a luat ca amintire costumul. Iată ce a declarat despre asta: „Probabil că voi avea probleme dacă spun asta, dar am așteptat 10 ani să fac acest film, așa că am luat şi unul dintre costume‟.

Dakota Johnson a păstrat lenjeria intimă din „50 de umbre ale lui Grey‟

Actrița Dakota Johnson admirată în filmele „50 de umbre ale lui Grey‟ s-a îndrăgostit de lenjeria intimă pe care a purtat-o când a întruchipat-o pe Anastasia. Pe lângă lenjeria intimă a luat cu ea şi un flogger despre care susține că adună praf în garajul ei.Recente

Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg