Ellen Pompeo, despre „Anatomia lui Grey”: „Nu merit să apar în fiecare episod”

Ellen Pompeo, vedeta din „Anatomia lui Grey”, a vorbit despre apariția sa în noul sezon al serialului medical de succes. „Nu merit să apar în fiecare episod”, a spus actrița, în vârstă de 52 de ani. 

image

Actrița Ellen Pompeo este cunoscută pentru rolul Dr. Meredith Gray, din serialul medical „Anatomia lui Grey”. Personajul său a fost prezent pe ecrane încă de la primul sezon al serialului și își va continua povestea și în cel de-al 19-lea sezon, care o să apară în luna octombrie din acest an. 

Citește și: O actriță din „Tânăr și neliniștit” și-a făcut operație estetică în direct! Episodul a fost difuzat în 1984! 

Mai puține replici în acest sezon 

Ellen Pompeo, care o joacă pe Meredith, nu va avea la fel de multe replici ca în sezoanele anterioare, așa cum ne-am obișnuit. Actrița a motivat această decizie, spunând că este mai bine să aibă un rol mic, cu mai puține replici, decât să părăsească serialul definitiv. Ea a precizat:

„Fanii iubesc spectacolul, companie iubește spectacolul și vreau să îi fac pe toți fericiți. Spectacolul îi inspiră pe oameni să urmărească domeniul medical, îi inspiră pe tineri să-și dorească să fie vindecători și medici. Este minunat și iubesc atât de mult acest lucru, dar după 19 sezoane, au mai rămas doar câteva lucruri pe care le mai pot face”, a spus Ellen, care a precizat că nu mai merită să mai apară în fiecare episod, așa cum se întâmpla în primele sezoane, deoarece nu mai are aceeași energie: 

Vezi și: Jaclyn Smith, din „Charlie's Angels” își regenerează propria grăsime 

„E mult… Le-am oferit fanilor și serialului atât de mult din inima mea, din pasiunea, din dăruirea și din energia mea, iar dacă nu mai am aceeași energie 19 sezoane mai târziu, consider că nu merit să apar în fiecare episod. Fanii merită să vadă oameni super-entuziasmați și fericiți. Am vrut să mă îndepărtez, însă ei (n.r. compania) mi-au oferit un alt rol”. 

Actrița Ellen Pompeo joacă în prezent și într-un alt serial care nu și-a primit încă numele. Serialul are ca temă viața unor părinți americani care au adoptat o tânără de origine ucraineană. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg