Divorțul i-a adus în sapă de lemn! Cât i-au plătit fostului partener?

Chiar și în cazul celor mai amiabile divorțuri, despărțirile nu sunt ușoare. Iar situația devine de-a dreptul disperată când fosta „mare dragoste a vieții tale” își golește conturile!

image

Steven Spielberg – a plătit 100 de milioane de dolari!

Marele regizor s-a însurat cu Amy Irving în 1985, chiar în momentul în care cariera sa hollywoodiană era în ascendență. Cei doi soți s-au despărțit în 1989, iar actrița mediocră a primit o sumă record chiar și la Hollywood – 100 de milioane de dolari! Cum de s-a ajuns la asemenea sumă? Păi, marele regizor avea contract prenupțial care să-i apere averea, însă îl scrisese pe un șervețel, iar judecătorul nu l-a considerat valabil. Auci!

Vestea bună e că Spielberg a reușit să se redreseze material după acea lovitură cruntă dată finanțelor sale, după ce a început să bifeze pe bandă rulantă blockbustere care au adus, la box office-ul amerircan, sume record. Iar acum Steven are în bancă 4,8 miliarde de dolari!

Janet Jackson – a plătit 10 milioane de dolari!

Sora lui Michael Jackson a ajuns la altar, în mare secret, alături de compozitorul Rene Elizondo, în 1991. Și, cum nu se știa nici măcar că era căsătorită, întreaga planetă a rămas cu gura căscată în 1999, când a aflat că celebra cântăreață vrea să divorțeze. Cei doi foști soți aveau un contract prenu pțial trasat între ei doi, însă Elizondo a contestat la tribunal valabilitatea acestuia și a plecat din viața vedetei cu 10 milioane de dolari.

Janet Jackson nu avea miliarde ascunse la acea vreme sub saltea și o astfel de pierdere a însemnat mult pentru situația ei financiară. Noroc că a reușit să înscrie și alte reușite profesionale, care să-i rotunjească la loc veniturile și să reușească să trăiască în continuare o viață lipsită de grija zilei de mâine.

Jennifer Lopez – a plătit 10 milioane de dolari!

După un mariaj de numai doi ani, JLo și dansatorul ei, Cris Judd, au decis să se despartă. Nicio problemă, doar că domnul Lopez a cerut și luna de pe cer la tribunal, când s-au decis termenii divorțului lor.

Jennifer a ajuns să-i dea fostului ei partener de viață 10 milioane de dolari, care valorau destul de mult la acea vreme, iar „Jenny from the Block” nu era încă o mașinărie de făcut bani, cum o vedem acum pe diva latino. Cu alte cuvinte, Cris a primit nu mai puțin de 40.000 de dolari pentru fiecare zi petrecută cu Jennifer Lopez.

Cum de s-a ajuns la asemenea sumă consistentă? Pentru că dansatorul și-a jucat cărțile perfect! A refuzat să semneze un contract în care se obliga să nu divulge nimic, în public, despre relația lor. Astfel, a putut s-o șantajeze pe divă cum a vrut. O amenința că vinde secretele mariajului lor către presă, după care Jennifer îi creștea oferta.

foto - ShutterstockRecente

Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk foto  Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei foto  Shutterstock jpg
Britney Spears foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri jpg