Gestul neașteptat pe care Harry Styles l-a făcut în timpul unui concert. „Voi discuta cu terapeutul meu‟

23 februarie 2023   Viață de vedetă

Harry Styles, în vârstă de 29 de ani, și-a surprins fanii în timpul unui concert susținut în Australia. Și nu doar cu piesele sale, ci cu un gest pe care l-a făcut în dorința de a respecta o tradiție din zona în care se afla! 

Cântărețul Harry Styles, cunoscut pentru hit-urile „As It Was‟ și „Sign of the Times‟, își continuă setul de concerte din turneul „Love On Tour‟. Aflat în Australia, artistul și-a dorit să încerce lucruri noi, în special tradițiile din zonă.

Harry Styles a aflat că australienii respectă de ani buni o tradiție bizară, și anume ei obișnuiesc să bea lichide din pantofi. Ce s-a gândit artistul să facă? Ei bine, să își surprindă fanii chiar în timpul recitalului său! 

Citește și: Beyoncé, criticată în urma concertului grandios pe care l-a susținut în Dubai 

Gestul surprinzător pe care l-a făcut Harry Styles în timpul concertului 

Harry Styles s-a lăsat influențat de fanii din public, care l-au convins să își toarne lichid în pantofi și să îl bea. Potrivit „Marca‟, Styles și-ar fi turnat chiar bere în încălțări, așa cum spune tradiția. „Aceasta a fost una dintre cele mai dezgustătoare tradiții la care am asistat vreodată‟, a spus artistul pe scenă, după cum se vede într-un videoclip distribuit de unul dintre fanii prezenți la concert. 

Harry Styles: „Voi discuta cu terapeutul meu‟

Conform „People‟, Styles s-a rușinat de gestul pe care l-a făcut și a spus că va trebui să discute cu un psiholog despre asta: „Voi discuta cu terapeutul meu pe larg. Mă simt ca o altă persoană. Îmi este rușine de mine. Un moment atât de intim a fost împărtășit cu atât de mulți oameni‟, a spus cântărețul. 

Harry Styles nu este singura vedetă care a băut lichide dintr-un pantof. Potrivit „Times‟ și Machine Gun Kelly, Gerard Butler și Luke Bryan au făcut-o, în trecut. Din punct de vedere istoric, băutul lichidelor din pantofi reprezintă un gest aducător de noroc, dar și o pedeapsă pentru o nebunie sau un mod de a te distra la o petrecere. La începutul secolului al XX-lea, consumul de șampanie din pantoful unei doamne reprezenta un simbol al decadenței, scrie „Wikipedia‟. 

Sursă foto: Shutterstock / Sursă video: TikTok  

Mai multe