Beyoncé, criticată în urma concertului grandios din Dubai. Ce acuze i se aduc

După o pauză de patru ani, Beyoncé a putut fi văzută din nou pe scenă, după ce a acceptat invitația de a susține un mega-concert la deschiderea unui hotel de lux din Dubai. Spectacolul artistei a fost unul impresionant, însă cântăreața s-a ales și cu multe critici. Ce acuze i s-au adus? 

image

Pe 21 ianuarie, cântăreața Beyoncé a cântat live la deschiderea unui hotel de lux de cinci stele din Dubai, Emiratele Arabe Unite, pentru care ar fi fost plătită cu suma de 24 de milioane de dolari, informează „Forbes‟. Deși evenimentul a fost unul privat, iar invitații și echipa hotelului nu au avut voie să filmeze, această regulă a fost încălcată, deoarece pe rețelele de socializare au circulat mai multe videoclipuri. În imagini s-a putut observa prezența a multor persoane importante, de la jurnaliști, oameni de afaceri și vedete, precum: Rebel Wilson, Halle Berry, Sabrina Elba și Kendall Jenner.  

Vezi și: FOTO Beyonce, vacanță de peste 1.500.000 de euro în Croația. Cum și-a sărbătorit ziua de naștere 

Potrivit „The Guardian‟, artista a avut un repertoriu de 19 piese, iar pe scenă a urcat alături de ea și Blue Ivy, fiica sa în vârstă de 11 ani. Jurnaliștii invitați la eveniment au observat că artista nu a cântat nicio piesă de pe albumul „Renaissance‟, care este un omagiu adus unchiului ei și comunității LGBT+. De altfel, homosexualitatea este ilegală în Emiratele Arabe Unite și poate fi pedepsită cu moartea. Deși concertul cântăreței a fost unul reușit, Beyoncé nu a scăpat de critici. Anumiți utilizatori de pe Twitter au blamat-o, deoarece a acceptat să cânte într-o țară care nu acceptă persoanele din comunitatea LGBT+. 

„Beyoncé a cântat sub dictatură. A renunțat la propriile sale valori, a pus un cec de plată în fața drepturilor omului și nu a cântat nicio melodie de pe albumul Rennaissance‟, a scris Peter Tatchell. 

Cine o apără în acest scandal pe Beyoncé? 

Dacă Beyoncé nu a vrut să comenteze despre scandalul apărut pe rețelele de socializare, tatăl ei, Matthew Knowles, care a fost prezent la evenimentul din Dubai, a vorbit. Potrivit publicației „TMZ‟, el a apărat-o pe Beyoncé și a spus că artista cântă pentru oameni din medii diferite. De asemenea, bărbatul a precizat că fiica lui a ales să nu cânte în Dubai nicio piesă de pe „Rennaissance‟, deoarece urmează să susțină un turneu exclusiv cu piese de pe acest album, informează „Best Life‟. 

Sursă foto: Instagram - @beyonce / Sursă video: TikTok - @hypebaeRecente

Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg