Carlos Santana și-a șocat fanii cu modul cum și-a cerut iubita în căsătorie

Carlos Santana este unul dintre cei mai mari muzicini ai tuturor timpurilor, care nu s-a ferit niciodată să-și spună părerile în mod public, fie ele politice sau... sentimentale.

image

Dacă despre Donald Trump n-a avut mai nimic bun de spus, din cauza criticilor aduse de fostul președinte imigranților din SUA, are numai superlative la adresa celei cu care-și împarte acum viața. Atunci când lasă comentariile politice deoparte, faimosul ghitarist vorbește despre pace și dragoste. Și asta pentru că el și-a găsit sufletul pereche după ce fusese însurat timp de 34 de ani cu mama copiilor lui, Deborah.

Muzicianul a divorțat de Deborah în 2007, după cum ne informează Daily Mail, apoi și-a găsit fericirea în amor din nou. Mama copiilor lui a publicat, în 2005, o autobiografie, la care Carlos a reacționat cât se poate de prompt, i-a cerut scuze acesteia că o înșelase și că „nu eram în toate mințile”.

A doua șansă la iubire

Oricum, după ce a trecut toată nebunia cu Deborah, Carlos Santana s-a îndrăgostit din nou și a găsit o modalitate inedită de a-și cere în căsătorie iubita, pe Cindy Blackman, în 2010. Billboard susține că, la momentul respectiv, trupa lui Carlos susținea un concert în Chicago când artistul s-a oprit brusc, după patru melodii cântate, a coborât într-un genunchi în fața lui Cindy și i-a propus să devină soția lui. Nici ea, nici publicul nu se așteptau la așa ceva! Totuși, Blackman i-a dat acestuia un răspuns afirmativ și cei doi trăiesc de-atunci într-o fericire continuă.

„Cindy și cu mine suntem binecuvântați că ne-am găsit unul pe celălalt”, a precizat chitaristul făcând referire la actuala lui soție și toboșatul trupei sale. „Faptul că suntem îndrăgostiți este un dar de la Univers, iar spiritul și vibrațiile emise cu această ocazie sunt mai puternice ca niciodată. De-abia aștept să exprim această energie incredibilă prin muzica mea și să inspirăm eu și Cindy întreaga lume la cât mai multă iubire”, a declarat muzicianul pururea îndrăgostit.

Se potrivesc de minune!

Santana e de părere că el și jumătatea lui trebuiau să se întâlnească, le era menit asta: „Mintea omului e ca un magnet”, a început acesta să explice în Guitar World. „Nimeni nu atrage ceea ce are novoie sau ceea ce vrea, ci ceea ce este. Iar mie îmi place la nebunie cine sunt! Și ador cine e Cindy, pentru că amândurora ne plac aceleași lucruri”, a continuat pe același ton. „Dacă relațiile pe care le ai sunt făcute astfel încât să progresezi din punct de vedere spiritual, e distractiv! Dacă nu se întâmplă asta, totul devine o povară”, a conchis „Zeul chitarei”.

foto - InstagramRecente

WhatsApp Image 2023 06 09 at 15 00 39 jpeg
comunicat 1920x1080 png
Șeica Moza foto  Shutterstock jpg
Barbarella jpeg
WhatsApp Image 2023 06 02 at 00 58 51 jpeg
Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg