Carlos Santana și-a șocat fanii cu modul cum și-a cerut iubita în căsătorie

Carlos Santana este unul dintre cei mai mari muzicini ai tuturor timpurilor, care nu s-a ferit niciodată să-și spună părerile în mod public, fie ele politice sau... sentimentale.

image

Dacă despre Donald Trump n-a avut mai nimic bun de spus, din cauza criticilor aduse de fostul președinte imigranților din SUA, are numai superlative la adresa celei cu care-și împarte acum viața. Atunci când lasă comentariile politice deoparte, faimosul ghitarist vorbește despre pace și dragoste. Și asta pentru că el și-a găsit sufletul pereche după ce fusese însurat timp de 34 de ani cu mama copiilor lui, Deborah.

Muzicianul a divorțat de Deborah în 2007, după cum ne informează Daily Mail, apoi și-a găsit fericirea în amor din nou. Mama copiilor lui a publicat, în 2005, o autobiografie, la care Carlos a reacționat cât se poate de prompt, i-a cerut scuze acesteia că o înșelase și că „nu eram în toate mințile”.

A doua șansă la iubire

Oricum, după ce a trecut toată nebunia cu Deborah, Carlos Santana s-a îndrăgostit din nou și a găsit o modalitate inedită de a-și cere în căsătorie iubita, pe Cindy Blackman, în 2010. Billboard susține că, la momentul respectiv, trupa lui Carlos susținea un concert în Chicago când artistul s-a oprit brusc, după patru melodii cântate, a coborât într-un genunchi în fața lui Cindy și i-a propus să devină soția lui. Nici ea, nici publicul nu se așteptau la așa ceva! Totuși, Blackman i-a dat acestuia un răspuns afirmativ și cei doi trăiesc de-atunci într-o fericire continuă.

„Cindy și cu mine suntem binecuvântați că ne-am găsit unul pe celălalt”, a precizat chitaristul făcând referire la actuala lui soție și toboșatul trupei sale. „Faptul că suntem îndrăgostiți este un dar de la Univers, iar spiritul și vibrațiile emise cu această ocazie sunt mai puternice ca niciodată. De-abia aștept să exprim această energie incredibilă prin muzica mea și să inspirăm eu și Cindy întreaga lume la cât mai multă iubire”, a declarat muzicianul pururea îndrăgostit.

Se potrivesc de minune!

Santana e de părere că el și jumătatea lui trebuiau să se întâlnească, le era menit asta: „Mintea omului e ca un magnet”, a început acesta să explice în Guitar World. „Nimeni nu atrage ceea ce are novoie sau ceea ce vrea, ci ceea ce este. Iar mie îmi place la nebunie cine sunt! Și ador cine e Cindy, pentru că amândurora ne plac aceleași lucruri”, a continuat pe același ton. „Dacă relațiile pe care le ai sunt făcute astfel încât să progresezi din punct de vedere spiritual, e distractiv! Dacă nu se întâmplă asta, totul devine o povară”, a conchis „Zeul chitarei”.

foto - Instagram



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg