Celebrități cu talente impresionante. Cine face obiecte cu dinții umani

Îți dezvăluim pasiunile ascunse ale vedetelor internaționale. Crezi că hobby-urile lor interesante și creative te vor inspira? 

image

Când vine vorba de actorie, muzică și spectacol, știm care sunt punctele forte ale celebrităților. Dar și mai interesante sunt hobby-urile lor secrete. Știai că în rândul vedetelor internaționale există cineva care face obiecte din dinți umani? Sau că o altă celebritate (la care nu te-ai fi gândit niciodată!) iubește vânătoarea de broaște? Descoperă cine sunt aceste vedete în rândurile de mai jos! 

Citește și: Terapii ciudate la care apelează vedetele. Madonna, campioană la extravaganțe 

Tom Holland este un bun acrobat și balerin

Actorul Tom Holland a știut cum să convingă producătorii filmului „Spider-man‟ să-l aleagă pentru rolul principal! Asta pentru că el este un bun acrobat. De asemenea, actorul are o experiență vastă și în dans, deoarece a făcut balet de la vârsta de 10 ani. 

Harry Styles tricotează 

Înainte ca trupa One Direction să se desființeze, Harry Styles a realizat în timp ce era într-un turneu cu colegii săi că îi place mult să tricoteze. El obișnuia să tricoteze în timp ce era pe drumuri, deoarece îl relaxa după zilele pline cu repetiții și concerte. 

Kesha face obiecte din dinți umani 

În anul 2012, cântăreața Kesha a făcut o cerere ciudată către fanii săi, cerându-le să-i trimită… dinți. Ea a primit peste 1.000 de dinți pe care i-a transformat ulterior în cercei și coliere. 

Vezi și: Vedetele își povestesc experiențele paranormale. Cine a văzut fantome? 

Paris Hilton iubește vânătoarea de broaște

Să îți placă vânătoarea de amfibieni nu pare a fi o activitate pe care ar face-o moștenitoarea imperiului Hilton, însă Paris Hilton este o femeie cu multe surprize! Ea este împotriva vânătorii de animale, cu o mică excepție - broaștele. Miliardara a recunoscut că merge la ferma ei pentru a prinde broaște pe care le eliberează înapoi în sălbăticie.

Elliot Page știe să jongleze 

Actrița Elliot Page este cunoscută în cercul de prieteni pentru talentul său - jongleria. Ea știe să jongleze cu fructe și cu cartofi: „Am crescut pe platourile de filmare și, practic, am avut mult timp liber. Deci așa se manifestă singurătatea și tristețea unui copil‟, a glumit actrița. 

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg