Jennifer Aniston, dezvăluiri despre fosta colegă din „Friends‟, Lisa Kudrow: „Ura când publicul râdea‟

7 iunie 2024   Viață de vedetă

Jennifer Aniston (55 de ani), cunoscută pentru rolul lui Rachel Green din serialul „Friends‟, și-a amintit ce a trăit la începutul serialului. Ea a povestit două întâmplări care o au în centrul atenției și pe Lisa Kudrow (60 de ani), fosta ei colegă de platou. 

Serialul „Friends‟ a fost unul dintre cele mai influente din istoria televiziunii, iar personajulele Rachel Green, jucat de Jennifer Aniston, și Phoebe Buffay, căreia i-a dat viață actrița Lisa Kudrow, au fost poate cele mai importante din distribuție. 

Citește și acest articol: Ce spune despre tine preferința pentru un anumit personaj din serialul Friends 

Primul episod din „Friends‟ a fost difuzat în urmă cu 30 de ani, mai exact pe 22 septembrie 1994, însă trecerea timpului nu reprezintă un impediment pentru Jennifer Aniston să-și aminească momente importante de pe platourile de filmare. Actrița a povestit recent, într-un interviu pentru „Variety‟, două întâmplări care o au în centrul atenției pe colega ei, Lisa Kudrow. 

Jennifer Aniston: „Lucrurile au scăpat de sub control‟

În interviu, Jennifer Aniston a reflectat asupra trecerii timpului, mărturisind că, deși au trecut trei decenii de când a fost difuzat primul episod din „Friends‟, ea încă își amintește în cele mai mici detalii premiera serialului:

„Eu și Matthew Perry luam prânzul undeva și știam că Lisa Kudrow își vopsește părul. Așa că am fugit în salonul de coafură și m-am furișat. Ea era cu capul în chiuvetă, așa că am luat duza de la tipul care urma să o vopsească și am început să-i spăl părul. Cu siguranță, lucrurile au scăpat de sub control, ceea ce a fost regretabil. Dar emoția pe care am avut-o, o simt ca și cum s-ar fi întâmplat ieri.‟ De asemenea, Jennifer Aniston și-a amintit că Lisei nu-i plăcea să filmeze în fața publicului: „Ura când publicul râdea‟, a recunoscut ea. 

Vezi și acest articol: Câți bani au câștigat actorii din reluările serialelor. Friends a fost o sursă bună de venit! 

La un moment dat, actrița a fost întrebată cum se simte când urmărește serialul, iar Jennifer Aniston, ștergându-și lacrimile de pe față, a spus: „Sunt bine. Sunt lacrimi de fericire.‟ 

Sursă foto: Pinterest 

Mai multe