Ce spune despre tine preferinţa pentru un anumit personaj din serialul „Friends‟

Fiecare personaj din celebrul serial „Friends‟ şi-a cucerit urmăritorii prin trăsăturile unice. Interesant este că personajul cu care te conectezi cel mai mult poate oferi informații despre propriile tale trăsături de personalitate.

image

„Friends”, sitcomul TV emblematic care a captat inimile a milioane de oameni din întreaga lume, este faimos nu numai pentru umorul și aventurile prin care trec prietenii, ci și pentru personajele sale bine conturate. Alege personajul tău preferat şi află ce spune alegerea aceasta despre tine!

Chandler

Simțul umorului și sarcasmul lui Chandler Bing rezonează cu cei care apreciază glumetele inteligente și umorul intelectual. Dacă Chandler este alegerea ta înseamnă că eşti apreciat de prieteni pentru inteligenţa ta și glumele spuse în momentele potrivite.

Joey

Dragostea lui Joey Tribbiani pentru umor, mâncare bună și o abordare simplă a vieții îi atrag pe cei cărora le place să trăiască momentul și să găsească bucurie în lucrurile mărunte. Dacă Joey este preferatul tău, probabil că nu iei prea în serios viaţa, cu situaţiile ei complicate uneori, și că vezi umorul din orice întâmplare aparent nefericită.

image

Ross

Inteligența lui Ross Geller, curiozitatea lui sunt cuceritoare. Ross este unul dintre personajele care își prețuiește prietenii și o arată prin gesturi frumoase la care nimeni altcineva nu s-ar putea gândi vreodată. De asemenea, pune pe primele locuri în priorităţile sale familia și angajamentele luate în faţa celor dragi.

Rachel

Dacă Rachel Green este personajul tău preferat, probabil că rezonezi cu natura ei ambițioasă. Apreciezi independența, stilul. La fel ca Rachel, nu ți-e frică să-ți urmezi visurile și să te adaptezi la diverse provocări. Dacă ai privi în trecutul tău, ai revedea o călătorie incredibilă, care reflectă evoluţia ta extraordinară.

Vezi și: „Friends‟, o amintire tristă pentru actorul Matthew Perry. De ce nu se putea uita la serial?

Phoebe

Personalitatea excentrică și cu spiritul liber a lui Phoebe Buffay îi atrage pe cei care prețuiesc creativitatea, bunătatea. Dacă Phoebe este personajul tău preferat, probabil că vei eşti plin de compasiune și deschis provocărilor.

Te-ar mai putea interesa: Câți bani au câștigat actorii din reluările serialelor. „Friends‟, o sursă bună de venit

Monica

Perfecționismul și tendințele compulsive ale Monicăi Geller fac ca personajul ei să fie atrăgător pentru cei care admiră organizarea și ordinea. Dacă Monica este preferata ta, probabil că ai un puternic simț al responsabilității și-ți face plăcere să te ocupi de situațiile complicate. La fel ca Monica, probabil că ești cea care uneşte un grup de amici şi-ţi menţine alături unii de alţii.

FOTO: Pinterest, Instagram/Friends



Recente

Rugaciune jpg
Somatizarea emotiilor jpg
cristaloterapie jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg