Jennifer Aniston, implicată într-o sectă acuzată de pedofilie!

„Fata bună a Hollywoodului” ne-a șocat cu asocierea ei la o sectă care permitea pedofilia și traficul de persoane. Cum de-a ajuns faimoasa actriță în asemenea anturaj?

image

Multe vedete de la Hollywood au avut de-a face cu sectele. Joaquin Phoenix a crescut în „Copiii lui Dumnezeu”, Tom Cruise este încă membru marcant al Bisericii Scientologice și a fost de aproape 40 de ani, iar Andrew Keegan se pare că a fost conducătorul unei secte în 2014. Dar cine s-ar fi gândit că Jennifer Aniston a avut de-a face cu organizația NXIVM, care a ajuns să fie acuzată de trafic de persoane și pedofilie?!

Totul s-a întâmplat când fosta soție a lui Brad Pitt era implicată într-o relație cu Gerard Butler. De fapt, implicarea actriței în secta respectivă e la fel de necunoscută ca idila ei cu marele actor.   

În 2020, a fost lansat un documentar despre „NXIVM”, denumit „Seduced” și produs de India Oxenberg, o fostă sclavă sexuală din sectă. Conform spuselor ei, Aniston și Butler au participat la un curs de inițiere în secta respectivă, dar n-au ajuns să fie membri cu drepturi depline în organizația controversată.

„Acolo erau oameni de afaceri și femei puternice și influente, ca Rosario Dawson, cu care am apucat chiar să vorbesc puțin. M-a impresionat calitatea celor care au participat la acel curs”, a ținut să precizeze India.   

Cei care au mers mai departe și s-au înscris în sectă convinși de principiile ei au fost spălați pe creier mai târziu și chiar abuzați sexual și traficați de fondatorul sectei, Keith Raniere. Într-un filmuleț uluitor, acesta susține că sexul cu un minor nu e ceva rău: „Dacă pentru unii e abuz, pentru alții nu e. De fapt, ce este abuzul sexual? Când încercăm un răspuns la această întrebare, trebuie să vedem dacă persoana în discuție e un copil sau cineva care arată ca un adult. Pentru că unii copii n-au nicio problemă cu sexul”, a declarat acesta spre stupoarea noastră, a tuturor.

image

NXIVM avea o grupare de sclave sexuale, denumită DOS, unde erau nu mai puțin de 150 de victime. În 2020, când a ieșit la iveală toată nebunia cu această sectă, Raniere a fost pus sub acuzare și trimis la închisoare pentru 120 de ani. Printre acuzațiile care i-au fost aduse în 2017 și pentru care a fost găsit vinovat s-au numărat traficul de persoane și prostituția.

E absolut surprinzător cum o celebritate precum Jennifer Aniston a ajuns într-un asemenea anturaj, dar cel mai probabil n-a știut de ce erau în stare oamenii cu care s-a întâlnit la acel curs de inițiere.  

foto - Shutterstock



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg