Katy Perry primește mesaje din lumea de dincolo. Cu cine comunică?

16 februarie 2024   Viață de vedetă

Katy Perry, în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit recent că primește mesaje de pe lumea de dincolo. Cu cine comunică artista, dar și ce fel de semne i se arată?

Pe contul de Instagam, Katy Perry a postat o fotografie, însoțită de un mesaj, prin care și-a surprins fanii. Artista i-a adus astfel un omagiu fostului ei manager, Martin Kirkup, care s-a stins din viață la începutul acestei luni, în Hawaii, la vârsta de 75 de ani. „Mi-a luat puțin timp să fac această postare…‟, și-a început artista mesajul. 

Prin postare, Katy Perry a vrut să specifice cât de important a fost pentru ea fostul său manager: „Lui Martin nu-i plăceau rețelele de socializare, dar în acum moment trebuie să vorbesc despre cât de special a fost și este pentru mine. Spun că este, deoarece eu cred că în momentul în care cineva moare, pur și simplu, trece într-o altă dimensiune. Nu mai este lângă noi, dar se află peste tot‟. 

Citește și: Katy Perry și Orlando Bloom au planuri de nuntă. Când ar urma să se căsătorească 

Ceea ce a atras atenția în rândurile scrise este că artista a dezvăluit că ar primi mesaje spirituale de pe lumea de dincolo de la fostul ei manager. În urma veștii despre moartea lui, Katy Perry a spus că vede pretutindeni numărul ei preferat, 143, fiind convinsă că acesta este un semn din partea lui Martin: 

„Acest număr l-am văzut și la nașterea fiicei mele, Daisy. Îmi apare și în momentele grele ca o mângâiere constantă prin care aflu că ceea ce fac este corect, iar calea pe care am ales-o este cea potrivită. Chitanța de dimineață a fost 143, iar durata filmului pe care l-am vizionat a fost 143. În plus, singura persoană care a venit să facă o poză cu mine s-a prezentat drept Martin. Ce coincidență, nu?‟, le-a spus artista celor peste 200 de milioane de urmăritori de pe Instagram. Ea a concluzionat: „Semnele sunt peste tot, trebuie să fim deschiși față de ele. (…) Te aud, Martin!‟ 

Vezi și: Katy Perry refuză să primească ajutor constant din partea bonei. Cine o ajută? 

Sursă foto: Shutterstock, Instagram-@katyperry  

Mai multe