Ea este cea mai populară femeie de pe Twitter! A detronat-o pe „rivala‟ Katy Perry

Katy Perry (38 de ani) a pierdut titulatura de „cea mai populară femeie de pe Twitter‟! Cine a întrecut-o pe artistă și cum a reușit să devină atât de apreciată în rândul internauților? 

image

Twitter este o platformă excelentă pentru a te conecta cu persoane care îți împărtășesc pasiunile, o unealtă eficientă pentru promovarea afacerii tale și o sursă de informații. Prin urmare, majoritatea vedetelor internaționale dețin un cont pe această rețea de socializare.

În cel mai recent clasament al celor mai urmărite celebrități de pe Twitter, Elon Musk, fondatorul SpaceX, care a preluat conducerea companiei Twitter, se află pe primul loc, cu peste 137 de milioane de urmăritori. Pe locul al doilea în clasament se situează fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, cu mai mult de 130 de milioane de urmăritori. El este urmat de cântărețul Justin Bieber, cu 113 milioane de urmăritori și de Cristiano Ronaldo cu 108 milioane de admiratori. 

Citește și: FOTO Elon Musk are propria statuie. 600.000 de dolari au cheltuit fanii miliardarului în onoarea lui 

Cine este cea mai populară femeie de pe Twitter 

Surpriza vine pe locul cinci, iar asta pentru că acest loc este ocupat de cea mai populară femeie de pe Twitter. Dacă până acum, cântăreața Katy Perry deținea titulatura de cea mai apreciată femeie, ea a fost întrecută, la o mică diferență, de nimeni alta decât Rihanna (35 de ani), cu 108.3 milioane de urmăritori. Rihanna este urmată de Katy Perry, cu 108.1 milioane de urmăritori și de Taylor Swift cu 92.6 milioane de urmăritori. 

image

Cum a întrecut-o Rihanna pe Katy Perry 

Rihanna a devenit recent cea mai urmărită femeie de pe Twitter, însă cum a reușit această performanță? Ei bine, ea a postat, de curând, o fotografie cu fiul ei de 11 luni, care a devenit ulterior virală în mediul online și i-a adus popularitate.

Postarea cu fiul ei, al cărui nume încă nu l-a dezvăluit, a fost apreciată de peste 500 de mii de fani și a primit peste 3000 de comentarii. „Este atât de prețios‟, i-a scris un fan în dreptul fotografiei, în timp ce altul a comentat: „Îi seamănă leit lui A$AP Rocky‟. Rihanna a distribuit, de asemenea, fotografia și pe contul de Instagram, unde a primit aproape 6 milioane de aprecieri. 

image

Citește și: Cine e tatăl copilului Rihannei? Rapperul dependent de sex făcea orgii în școală: „Eram cini fete și zece băieți...‟

Potrivit presei internaționale, popularitatea și statutul Rihannei de pe Twitter ar putea fi puse în pericol la finalul acestui weekend. Iar asta pentru că rivala ei, Katy Perry, va cânta petrecerea de încoronare a Regelui Charles al III-lea, ce va avea loc pe 7 mai, fiind mari șanse să câștige un val de admiratori și să o întreacă pe artistă. 

Susă foto: Shutterstock, Twitter - @rihanna, Instagram -@badgirlriri



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG