Katy Perry refuză să primească ajutor constant din partea bonei. Cine o ajută?

În timp ce majoritatea vedetelor apelează la ajutorul bonelor pentru îngrijirea copiilor, Katy Perry nu își dorește să aibă un astfel de angajat cu normă întreagă. De ce nu este de acord artista să primească ajutor constant din partea unei dădace? 

image

Oricât de ocupată ar fi, Katy Perry (37 de ani) încă nu își dorește să angajeze o bonă cu normă întreagă. Cântăreața, care a devenit mama în urmă cu doi ani, primește ajutor în creșterea micuței Daisy Dove din partea lui Orlando Bloom, partenerul ei de viață și din partea unei femei care o ajută doar câteva ore pe zi. 

Citește și: Orlando Bloom nu este un partener perfect. Cu ce o scoate din minți pe Katy Perry 

De ce nu-și dorește Katy Perry o bonă cu normă întreagă? 

Recent, Katy Perry a vorbit despre stilul de viață pe care îl are de când a devenit mamă. În podcastul „Smartless‟, ea a dezvăluit că oricât de dificilă ar fi viața de mamă, ea preferă să primească doar ajutor parțial: „Am o dădacă minunată, dar nu vreau să am o dădacă cu normă întreagă. Simt că dacă aș avea o dădacă cu normă întreagă, nu aș putea niciodată să am grijă de fiica mea, așa cum ar trebui, cu adevărat, să o fac‟, a spus artista, care a precizat că în ciuda programului obositor, se trezește în fiecare dimineață să ia micul dejun cu Daisy, fiica sa. 

Vezi și: Tătici celebri foarte dedicați. Topesc inimile admiratoarelor când vorbesc despre copiii lor 

Cât de frumos vorbește Katy Perry despre fiica sa, Daisy Dove! 

De când a devenit mamă, Katy Perry este mult mai liniștită și asta pentru că micuța Daisy Dove i-a vindecat anumite traume din copilărie, după cum ea însăși a precizat. „Am fost supărată toată copilăria mea, așa că acum arăt că sunt cineva. Fiica mea mi-a remodelat viața, toată perspectiva. Ea mi-a oferit o dragoste pe care nu am mai primit-o până acum… Întotdeauna mi-am dorit acea iubire, care să fie moneda mea numărul unu, iar când a venit pe lume, parcă mi-ar fi spus «te iubesc», fără niciun motiv, doar pentru că exist‟, a povestit artista în cadrul podcastului. 

Sursă foto: Instagram @katyperry 



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg