Ochelarii lui Harry Potter se află acasă la Daniel Radcliffe. Ce alte obiecte au furat actorii?

6 martie 2024   Viață de vedetă

Din greșeală sau nu, mulți actori și-au însușit de pe platourile de filmare obiecte care nu le aparțineau. Inclusiv vedete mari, precum Ryan Reynolds, Daniel Radcliffe și Allison Janney, au făcut-o!  

Au plecat cu acasă recuzita filmelor și serialelor în care au jucat și nu le pare rău! Mai mult decât atât, vedetele au făcut totul public, fără să se gândească la consecințe…  

De pildă, Ryan Reynolds a așteptat ani de zile pentru a obține rolul la care a visat dintotdeauna - Deadpool, așa că, el a vrut să se asigure că va rămâne cu o amintire tangibilă, și anume - cu renumitul său costum. După ce filmările peliculei din 2016 s-au încheiat, Ryan Reynolds n-a stat pe gânduri și și-a însușit vestimentația lui Deadpool: „Mi-a plăcut mult să port costumul, așa că am fugit cu el. Probabil că voi avea probleme dacă recunosc asta, dar am așteptat 10 ani să joc într-un astfel de film.‟, a spus actorul pentru „Marie Claire‟, într-un interviu acordat în 2015. Trei ani mai târziu, s-a aflat că actorul a fuat și inelul personajului său din „Green Lantern‟. 

Citește și: Dakota Johnson a furat lenjerie intimă de la filmări. Obsesia ei, boxerii 

Tom Holland - Actorul din „Avengers: Infinity War‟  și-a însușit de pe platourile de filmare o mască pe care i-a oferit-o cadou fratelui său, Paddy Holland. Nu se știe dacă a fost sau nu tras la răspundere, dar actorul a declarat că este fericit că i-a făcut acestuia o bucurie. 

Gabrielle Union - Pe lista noastră se află și vedeta din serialul cu adolescenți „Bring It On‟, Gabrielle Union. Pe când filma pentru această producție, Gabrielle a plecat acasă, din greșeală, cu uniforma de majoretă pe care o purta în serial. Într-un interviu pentru „MTV News‟, actrița a declarat că a găsit-o întâmplător în dulap, iar patru ani mai târziu ea a purtat ținuta la o petrecere de Halloween. 

Vezi și: Jennifer Lopez a fost dată în judecată pentru furt 

Allison Janney - Peruca pe care actrița Allison Janney a purtat-o la filmările serialului „Mom‟ a ajuns la ea acasă, deoarece a considerat că o „reprezintă în totalitate‟ după ce a ținut-o pe cap multe săptămâni. De asemenea, ea a plecat de pe platourile de filmare și cu „câteva perechi de pantaloni de trening‟. 

Daniel Radcliffe - După ce a jucat ani de zile rolul lui Harry Potter, actorul britanic a luat acasă ochelarii vrăjitorului: „Cei din primul film îmi sunt mici, dar am amintiri frumoase‟, a spus Daniel Radcliffe pentru „Daily Mail‟. 

Sursă foto: Shutterstock  

Mai multe