Dakota Johnson a furat lenjerie intimă de la filmări. Obsesia ei, boxerii

Trilogia „50 de umbre ale lui Grey” urmărește relația plină de pasiune pe care studenta Anastasia Steele o are cu omul de afaceri Christian Grey, portretizați de actorii Dakota Johnson și Jamie Dornan. Iar actrița de la Hollywood și-a dorit să păstreze un suvenir de la filmările producției de mare succes...

image

„Aveam 23 de ani atunci, eram așa de speriată”, a dezvăluit Dakota într-un interviu pentru Vanity Fair. „N-am putut să vorbesc până acum despre asta în mod sincer, pentru că mi-am dorit să promovez filmul în cel mai bun mod posibil și mă mândresc cu ce am realizat și că, în final, totul a ieșit așa cum trebuia, dar a fost complicat...”, a declarat ea în luna iunie. Johnson a ținut să precizeze că filmele au fost „psihotice”, dar n-are niciun regret că le-a făcut.

Rușinată de cuprinsul incandescent al filmelor, actrița nu le-a permis părinților ei, lui Melanie Griffith și lui Don Johnson, să urmărească trilogia, însă i-a invitat pe platourile de filmare, unde au putut vedea faimoasa cameră roșie, unde multe dintre scenele fierbinți ale peliculelor au luat loc. Oare părinții ei știu ce a furat fiica lor de la filmări?

„Am furat mulți chiloți”, a recunoscut Dakota în 2015, pentru Glamour. „Erau foarte confortabili!”, a ținut ea să adauge făcând referire la lenjeria intimă de la HANRO, care a fost folosită ca recuzită la filmări. Mai mult de-atât, vedeta a luat acasă și câteva jucării sexuale aflate pe platou, printre care și un bici.

„Pot să spun asta la TV?”, a întrebat Johnson în cadrul unui interviu E! News. După care, ca să-și liniștească fanii, a precizat că toată recuzita aceasta specială „stă în garaj și prinde praf”.

Actrița a făcut o adevărată obsesie pentru lenjeria intimă, se pare. La filmări, chiar l-a dirijat pe partenerul ei de platou cum să procedeze pentru a-i scoate indispensabilii în cel mai senzual mod posibil. Iar, odată, încheiată toată treaba cu acea trilogie controversată, care a fiert la foc mărunt întreaga populație adultă a lumii, Dakota pare că și-a păstrat interesul pentru lenjerie intimă.

Astfel, la filmările pentru pelicula „Persuasion” aceasta a purtat boxeri masculini. „Am decis ca Anne să poarte chiloți bărbătești, pentru că, la acea vreme, femeile nu purtau deloc lenjerie intimă”, a declarat designerul de costume Marianne Agertoft pentru ediția britanică a revistei Vogue.

„Erau inspirați de lenjeria intimă pe care bărbații o purtau în armată, iar Dakota s-a simțit minunat în ei”, a continuat creatorul de costume să spună, adăugând că Johnson n-a avut nicio problemă să poarte boxeri bărbătești cu corset de damă ultra-feminin de-a lungul filmărilor pentru „Persuasiune”.

Dar filmul acesta de epocă n-a fost singurul care i-a oferit actriței posibilitatea de-a purta boxeri masculini. În 2013, Johnson a fost zărită la filmările de la „Cymbeline” în „boxeri băiețești”, susține PopSugar. Deci este ea o mare admiratoare a lenjeriei intime - feminine sau bărbătești, nu contează de gen fel!

Foto - ShutterstockRecente

Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg
Kim Kardashian jpg
Prințesa Eugenie jpg
Sam Smith jpg
Shakira  Cosmopolitan jpg
Penelope jpeg
Delphine Arnault sursa  Instagram jpg
Infidelitate jpg
Vivienne Westwood sursa  shutterstock jpg
Robert Pattinson jpg
Miley Cyrus si Liam jpg
Brooke Shields violata la 20 de ani Sursa foto shutterstock 2227704551 jpg
horoscopul anului 2023 shutterstock 2205832943 jpg
Placido Domingo foto  shutterstock 95153170 jpg
Bonnie Bartlett sursa  shutterstock 110390534 jpg