Dakota Johnson a furat lenjerie intimă de la filmări. Obsesia ei, boxerii

Trilogia „50 de umbre ale lui Grey” urmărește relația plină de pasiune pe care studenta Anastasia Steele o are cu omul de afaceri Christian Grey, portretizați de actorii Dakota Johnson și Jamie Dornan. Iar actrița de la Hollywood și-a dorit să păstreze un suvenir de la filmările producției de mare succes...

image

„Aveam 23 de ani atunci, eram așa de speriată”, a dezvăluit Dakota într-un interviu pentru Vanity Fair. „N-am putut să vorbesc până acum despre asta în mod sincer, pentru că mi-am dorit să promovez filmul în cel mai bun mod posibil și mă mândresc cu ce am realizat și că, în final, totul a ieșit așa cum trebuia, dar a fost complicat...”, a declarat ea în luna iunie. Johnson a ținut să precizeze că filmele au fost „psihotice”, dar n-are niciun regret că le-a făcut.

Rușinată de cuprinsul incandescent al filmelor, actrița nu le-a permis părinților ei, lui Melanie Griffith și lui Don Johnson, să urmărească trilogia, însă i-a invitat pe platourile de filmare, unde au putut vedea faimoasa cameră roșie, unde multe dintre scenele fierbinți ale peliculelor au luat loc. Oare părinții ei știu ce a furat fiica lor de la filmări?

„Am furat mulți chiloți”, a recunoscut Dakota în 2015, pentru Glamour. „Erau foarte confortabili!”, a ținut ea să adauge făcând referire la lenjeria intimă de la HANRO, care a fost folosită ca recuzită la filmări. Mai mult de-atât, vedeta a luat acasă și câteva jucării sexuale aflate pe platou, printre care și un bici.

„Pot să spun asta la TV?”, a întrebat Johnson în cadrul unui interviu E! News. După care, ca să-și liniștească fanii, a precizat că toată recuzita aceasta specială „stă în garaj și prinde praf”.

Actrița a făcut o adevărată obsesie pentru lenjeria intimă, se pare. La filmări, chiar l-a dirijat pe partenerul ei de platou cum să procedeze pentru a-i scoate indispensabilii în cel mai senzual mod posibil. Iar, odată, încheiată toată treaba cu acea trilogie controversată, care a fiert la foc mărunt întreaga populație adultă a lumii, Dakota pare că și-a păstrat interesul pentru lenjerie intimă.

Astfel, la filmările pentru pelicula „Persuasion” aceasta a purtat boxeri masculini. „Am decis ca Anne să poarte chiloți bărbătești, pentru că, la acea vreme, femeile nu purtau deloc lenjerie intimă”, a declarat designerul de costume Marianne Agertoft pentru ediția britanică a revistei Vogue.

„Erau inspirați de lenjeria intimă pe care bărbații o purtau în armată, iar Dakota s-a simțit minunat în ei”, a continuat creatorul de costume să spună, adăugând că Johnson n-a avut nicio problemă să poarte boxeri bărbătești cu corset de damă ultra-feminin de-a lungul filmărilor pentru „Persuasiune”.

Dar filmul acesta de epocă n-a fost singurul care i-a oferit actriței posibilitatea de-a purta boxeri masculini. În 2013, Johnson a fost zărită la filmările de la „Cymbeline” în „boxeri băiețești”, susține PopSugar. Deci este ea o mare admiratoare a lenjeriei intime - feminine sau bărbătești, nu contează de gen fel!

Foto - Shutterstock



Recente

shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg
Brittany Murphy  foto   Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr  21   2024 jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
2 semne zodiacale cu noroc la bani in octombrie 2024  Sursa foto shutterstock 2278530341 jpg