Prințesa Anne, impunătoarea! De ce refuză să-și salute admiratorii

20 octombrie 2022   Viață de vedetă

Prințesa Anne (72 de ani) a refuzat în repetate rânduri să le strângă mâna admiratorilor săi. De ce face acest gest care este considerat a fi nepoliticos? 

Prințesa Anne, sora regelui Charles al II-lea, a câștigat admirația multor persoane după ce a refuzat să îl salute pe Donald Trump în timpul unei întâlniri, din anul 2019, avute la Palatul Buckingham. Momentul a devenit viral pe Twitter și a stârnit sute de reacții, însă acesta nu a fost singurul gest de acest tip. 

În timpul întâlnirilor cu publicul, Prințesa Anne a fost văzută în timp ce refuză să dea mâna cu admiratorii familiei regale, însă nu este gest nepoliticos, așa cum am putea crede, ci o regulă care face parte din tradiția regală. 

Citește și: „Prințesa Anne, despre Camilla Parker, noua Regină Consoartă: „Nu va fi niciodată o regină adevărată” 

De ce refuză Prințesa Anne să strângă mâna admiratorilor?

În documentarul „Queen of the World‟, Prințesa Anne a recunoscut că a refuzat să facă acest gest, deoarece a respectat o tradiție impusă în anii ‘70: „Nu am strâns niciodată mâna cuiva. Teoria a fost că nu poți da mâna cu toată lumea, așa că eu nu am făcut-o. Dar am observat că alții nu au respectat-o‟, a povestit fiica reginei Elisabeta a II-a, care a precizat că această regulă va fi schimbată. 

Vezi și: Tentativa de răpire a Prințesei Anne. Câți oameni au fost împușcați și cu ce sumă ar fi răscumpărat-o Regina? 

Prințesa Anne, dușmanul tehnologiei? 

De asemenea, în documentar se dezvăluie un secret al Prințesei Anne - nu apreciază tehnologia. Ea a spus că este deranjată de persoanele care își țin telefonul aproape, în timp ce se află într-o discuție: „Telefoanele sunt destul de proaste, iar iPad-urile… nici măcar nu le vezi capetele. Nu sunt interesată cu cine vorbești. Fie nu mă interesează, fie îți spun pur și simplu să pui telefonul jos‟, a precizat Prințesa Anne. 

Așadar, cine își dorește să vorbească cu Prințesa Anne, trebuie să se asigure că ține telefonul în buzunar. Iar pentru o strângere de mână, cel mai sigur este să se aștepte la acest gest din partea altor membri ai familiei regale. 

Sursă foto: Arhivă 

Mai multe