Regele Charles călătorește doar cu ursulețul său și cu propriul scaun de toaletă. Ce alte obiceuri are?

De când Charles al III-lea a devenit noul rege al Marii Britanii, toate trăsăturile și acțiunile sale sunt îndeaproape studiate. Iată o parte dintre obiceiurile „pretențioase‟ pe care noul monarh le are!

image

Se spune despre Charles al III-lea că, pe vremea când încă nu devenise rege, era numit de angajații săi „prințul răsfățat‟. Asta pentru că gusturile sale fine l-au transformat într-o persoană pretențioasă, care are obiceiuri speciale. 

Îți prezentăm deprinderile Regelui Charles al III-lea, de la modul în care călătorește, la obiectele de care nu se desparte niciodată și la mâncarea pe care o servește. 

Citește și: Ce semnificație are inelul pe care Regele Charles îl poartă mereu pe degetul mic 

Regele Charles al III-lea nu se desparte niciodată de ursulețul său de pluș   

Când călătorește, Regele Charles al III-lea o face întotdeauna cu propriul scaun de toaletă și cu hârtia sa igienică preferată. În plus, noul monarh cere ca întregul său dormitor să fie transportat în locul unde urmează să se cazeze. De pildă, el niciodată nu se departe de patul său ortopedic, de mobilierul său, de pozele preferate și nici de ursulețul său de pluș pe care îl are din copilărie și care este transportat într-o pungă de plastic. 

Autoarea Tina Brown a scris: „Când a călătorit pentru a sta la casele de la țară ale prietenilor, cu o zi înainte să ajungă, a sosit un camion, care i-a adus patul, mobilierul și chiar pozele‟. 

Le cere angajaților să îi calce șireturile 

Pentru că îi place să arate impecabil, Regele Charles le cere angajaților să îi calce inclusiv șireturile de la pantofi. Fostul majordom al său, Paul Burell, a povestit: „Pijamalele îi sunt călcate în fiecare dimineață, la fel cum sunt șireturile de la pantofi‟. 

Mai mult decât atât, când se spală, „dopul de la cadă trebuie să stea într-o anumită poziție, iar temperatura apei trebuie să fie doar călduță, într-o cadă doar pe jumătate plină‟, a spus Paul Burell, care a mai adăugat că regele „își pune valeții să îi pună un centimetru de pastă de dinți pe periuță, în fiecare dimineață‟. 

Vezi și: Regele Charles al III-lea, pretențios la mâncare. Preparatul care îl scoate din fire 

Ce alte pretenții mai are regele „răsfățat‟? 

În ceea ce privește obiceiurile alimentare, regele merge oriunde în lume cu micul său dejun preferat. Potrivit bucătarului Graham Newbould, Regele Charles al III-lea are mereu în bagajul său cutia cu micul dejun, care conține „șase tipuri diferite de miere, muesli, fructe uscate, biscuiți și brânză‟. 

Sursă foto: Instagram -@theroyalfamily  



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg