Prințesa Anne, despre Camilla Parker, noua Regină Consoartă: „Nu va fi niciodată o regină adevărată‟

După moartea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, toată atenția s-a îndreptat asupra Camillei Parker, noua Regină Consoartă. Integrarea Camillei în familia regală nu a fost deloc ușoară, iar Prințesa Anna, fiica Reginei Elisabeta a II-a, nu a părut încântată de prezența cumnatei sale. 

Printesa Anne si Camilla Parker jpeg

Urcarea pe tron a Prințului Charles, cunoscut acum drept „Regele Charles al III-lea‟ ne-a reamintit cât de greu i-a fost Camillei Parker să se integreze în familia regală, după ce a fost numită „amanta lui Charles”. 

Citește și: Camilla, sufletul-pereche al Regelui Charles, de la secretară la regină consort 

Nu a fost acceptată din prima în familie, iar una dintre persoanele care s-au împotrivit relației dintre Charles și Camilla a fost nimeni alta decât Prințesa Anne, sora lui Charles. 

Ce a spus Prințesa Anne despre Camilla Parker 

După căsătoria Camillei Parker cu Charles, s-a înțeles că ea va avea o funcție importantă în familia regală, cea de Prințesă Consoartă. Cu toate acestea, la începutul anului 2022, Regina Elisabeta a II-a a anunțat că după ce va muri, soția fiului ei trebuie să fie cunoscută drept „Regină Consoartă‟. În urma anunțului, Prințesa Anne, singura fiică a reginei și singura soră a lui Charles, nu a fost atât de încântată. 

Vezi și: Tentativa de răpire a Prințesei Anne. Câți oameni au fost împușcați și cu ce sumă ar fi răscumpărat-o Regina? 

În cartea „Camilla, Duchess of Cornwall: A Royal Survivor‟, biograful regal Angela Levin a scris că Prințesa Anne și Camilla Parker nu s-au înțeles prea bine, deoarece Camilla se simțea neliniștită din cauza „comportamentului înghețat‟ al Annei, despre care credea oricum că este „dificilă și oarecum deranjată‟ de prezența ei. 

În plus, biografia spune că Prințesa Anne a încercat să „o țină la distanță‟ pe Camilla ani de zile, înainte ca fratele ei, Charles, să urce pe tron. 

Poate cel mai controversat pasaj din carte este cel în care se dezvăluie părerea Prințesei Anne despre cumnata ei. „Camilla nu va fi niciodată o regină adevărată‟, ar fi spus fiica Reginei Elisabeta a II-a. 

Prințesa Anne și fostul soț al Camillei, legături amoroase 

Neințelegerile dintre Camilla Parker și Prințesa Anne ar fi început din tinerețe, de pe vremea când făceau parte din același cerc social. Pe atunci, Prințesa Anne a avut o relație de câțiva ani cu Andrew Parker, primul soț al Camillei, însă relația lor s-a încheiat, deoarece Andrew nu s-a putut căsători cu ea din motive religioase. După căsătoria Camillei cu Andrew, Anne încă a mai păstrat legătura cu fostul său iubit și l-a numit nașul celui de-al doilea copil al ei. 

Sursă foto: Pinterest  



Recente

obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg
Christina Applegate jpg