Viața luxoasă a Prințesei Charlotte, cel mai bogat copil din lume

Se estimează că averea Prințesei Charlotte a ajuns la circa cinci miliarde de dolari, ceea ce o face cel mai bogat copil din lume. Stilul ei de viață îi poate face invidioși pe mulţi.

image

Fiica Prințului William de Wales și a Prinţesei Catherine, Charlotte de Wales este a treia în ordinea succesiunii la tron după tatăl ei și fratele mai mare, Prințul George de Wales. Tocmai a ieșit la iveală cât de bogată este singura fiică a prințului William. Reader’s Digest estimează că Prințul George are o avere de 3,6 miliarde de dolari (2,77 miliarde de lire sterline), iar Prințesa Charlotte  cinci miliarde de dolari (3,85 miliarde de lire sterline).

Prințesa Charlotte a atras atenţia tuturor de la vârstă fragedă

Chiar dacă este dificil pentru un copil să fie în atenţia publicului în permanență, bogăția prinţesei Charlotte ar putea să crească tocmai datorită acestei expuneri. A apărut prima dată în public la vârsta de un an, la balconul Palatului Buckingham cu ocazia evenimentului Trooping the Color, pe 11 iunie 2016. În acelaşi an, părinţii au luat-o cu ei în turneul regal în Canada, iar în 2017, în turneul diplomatic din Polonia și Germania.

Ajunsă la vârsta de şapte ani, este un ambasador al modei britanice. Prințesa are o colecție apreciabilă de ținute florale. Chiar dacă îi plac mult cardiganele pastel, cea mai tânără prințesă britanică este departe de a alege comoditatea. Statisticile privind vânzările de îmbrăcăminte pentru copii indică faptul că Charlotte a devenit un simbol de stil.

image

Prințesa Charlotte a fost pregătită ani de zile pentru a cunoaşte bine protocolul regal. La unele evenimente, ea chiar își corectează frații. Recent, prințesa, fratele ei și părinții lor au participat la înmormântarea străbunicii lor, Regina Elisabeta a II-a, când ea şi-a îndemnat fratele să se încline la trecerea cortegiului regal.

Între anii 2015 şi 2017, conacul de zece camere Anmer Hall a fost reședința Prințului William şi a familiei. Acum servește drept casă de țară, pentru momentele de relaxare. Actuala lor reşedinţă este la Londra. Reședința rurală a fost locul preferat pentru diferite ședințe foto.

image

Vezi şi: Prințesa Charlotte, absolut adorabilă! De ce pretinde că are 16 ani

Frecventează o școală privată scumpă

Cei trei copii ai Familiei Regale Britanice au fost înscrişi la o școală privată de elită din zona Windsor, numită Lambrook. Costul educației Prințesei Charlotte va fi de circa 22.000 de dolari anual.

Are acces la o colecţie de bijuterii cu o istorie incredibilă

Prinţesa se mai poate lăuda cu o colecție impresionantă de bijuterii. Tatăl ei îi va oferi una dintre cele mai prețuite bunuri ale Prințesei Diana. Prințul i-a cerut fratelui Dianei, Charles, al nouălea conte Spencer, să-i dea prinţesei diadema pe care bunica ei a purtat-o în ziua nunții din 1981.

image

Mai mult, Charlotte are voie să aleagă orice bijuterie regală dorește. Fiind singura fiică a moștenitorului după moartea suveranei, a primit multă atenție. Ar putea primi, în viitor, bijuteria preferată a fostei suverane, coroana Vladimir și coroana Spencer.

Citeşte şi: Prinţesa Charlotte ştie ce meserie va avea când va creşte mare

Coroana Vladimir a fost favorita defunctei suverane. A fost restaurată la începutul anilor 1900, ajungând la o valoare de 19 milioane de dolari. Smaraldele tiarei au fost deținute anterior de mama reginei Maria, bunica Reginei Elisabeta a II-a.

image

Numele coroanei provine de la Ducesa Vladimir, soţia unchiului ţarului Nicolae al II-lea. S-a aflat în posesia ei până la asasinarea ţarului şi a familiei lui, când rudele sale, împreună cu ducesa au fugit de la Palat. Un prieten al familiei, negustor de antichităţi britanic, a recuperat circa 200 de bijuterii din seiful ducesei, inclusiv coroana Vladimir, şi le-a luat cu el în Anglia. În viitor, este posibil s-o revedem pe capul micuţei Prinţese Charlotte.

FOTO: Instagram/princess_charlotte_wales, theroyalfamily



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg