Tom Cruise, vizitat de poliție, după ce butonul de panică a fost activat

13 octombrie 2022   Viață de vedetă

Peste cinci mașini de poliție au ajuns în fața casei lui Tom Cruise, după ce butonul de panică a fost activat. Ce s-a întâmplat în locuința actorului? 

În perioada când Tom Cruise și Nicole Kidman formau un cuplu și locuiau împreună, cei doi aveau un dispozitiv special instalat în casa lor - un buton de panică. Într-o seară, butonul a fost activat, iar poliția a ajuns de urgență la casa vedetelor. Iată ce s-a întâmplat! 

Citește și: Nicole Kidman a pus că mariajul cu Tom Cruise a protejat-o de hărțuirea sexuală 

De ce a ajuns poliția acasă la Tom Cruise 

În perioada anilor ’90, soțul actriței Kyra Sedgwick, Kevin Bacon, juca în filmul „A Few Good Man‟, alături de Tom Cruise. Cei doi s-au înțeles foarte bine pe platourile de filmare, așa că, într-o seară, Cruise l-a invitat la cină pe Kevin și pe soția lui, Kyra, dar și pe Bruce Willis cu Demi Moore. 

Se anunța o seară liniștită, însă ce a urmat pare a fi un scenariu din filmele de acțiune cu… Tom Cruise. Invitată în emisiunea „The Drew Barrymore Show‟, Kyra Sedgwich a povestit experiența pe care a trăit-o în locuința lui Cruise. Ea a spus: 

„Mă uitam la un buton mic și mă întrebam la ce se folosește. Așa că am apăsat butonul pentru că m-am gândit că se va întâmpla ceva interesant. Nu s-a întâmplat nimic și am devenit puțin stresată. Așa că, l-am bătut pe umăr pe Tom, care era în mijlocul unei conversații și i-am spus că am apăsat butonul… 

Vezi și: Misiune...posibilă. Tom Cruise, primul actor care va filma în spațiu 

Surprins, el mi-a spus că acel buton era, de fapt, butonul de panică. Și așa, au venit polițiștii acasă. Cred că au ajuns în fața casei peste cinci mașini de poliție‟, a povestit actrița, acum amuzată de situație. 

De ce avea Tom Cruise un buton de panică în casă? 

Nicole Kidman a dezvăluit că Tom Cruise era extrem de protector în timpul căsniciei lor, așa că butonul de panică poate că a fost instalat tocmai din acest motiv. Nicole a povestit, în trecut, pentru „New York Magazine‟: „M-am căsătorit din dragoste, iar căsătoria cu un bărbat extrem de puternic m-a împiedicat să fiu hărțuită sexual‟. 

Sursă foto: Shutterstock  

Mai multe