Cum și-a planificat Katie Holmes divorțul de Tom Cruise, pas cu pas

În anul 2006, Tom Cruise (60 de ani) se căsătorea cu Katie Holmes (43 de ani), femeia care i-a dăruit un copil, pe Suri Cruise (16 ani). Doar șase ani a durat căsnicia lor, despărțirea fiind planificată pas cu pas de către Katie. 

image

În vara anului 2012, actrița Katie Holmes a conceput un plan strategic pentru a divorța de Tom Cruise și pentru a obține custodia deplină a fiicei lor, Suri Cruise. Ea și-ar fi „surprins‟ fostul soț cu vestea că îl părăsește printr-un apel telefonic. 

Tom Cruise: „Viața este o tragicomedie‟

Katie l-a sunat pe Cruise, de pe un telefon „de rezervă‟, în timp ce actorul se afla la filmările unei pelicule, în Islanda. Potrivit „CBS News‟, Cruise a mărturisit că „nu se aștepta‟ să primească această veste. „Viața este o tragicomedie. Trebuie să ai simțul umorului‟, spunea el, pe atunci.

„Am avut mult timp la dispoziție pentru a mă gândi la asta‟, mărturisea Cruise, însă în ciuda perspectivei sale optimiste, o sursă a declarat pentru „People‟ că actorul a fost „în stare de șoc‟ după ce a primit apelul telefonic de la soția sa. 

Vezi și: Cher, despre Tom Cruise, fostul ei iubit: „Era timid. N-avea niciun ban!”

Katie Holmes și-a concediat angajații „suspecți‟ 

Potrivit „TMZ‟, Katie și-a concediat angajații care îl puteau avertiza pe Cruise cu privire la pașii pe care ea îi făcea pentru a divorța de el. Katie a dat afară garda de corp, dar și pe șoferul care lucrase pentru Cruise ani de zile. 

Odată ce și-a concediat angajații, ea a format un „cerc de încredere‟ cu oameni dispuși să o ajute să se despartă de Cruise. Potrivit „Yahoo Entertainment‟, un prieten i-a oferit un telefon „secret‟, unde actrița a putut vorbi cu avocații ei din New York, fără ca nimeni altcineva să afle. Ea ar fi închiriat chiar și un apartament pentru a sta cu Suri, după ce urma să divorțeze de Cruise. 

Au divorțat rapid 

Divorțul dintre Holmes și Cruise s-a concluzionat în 10 zile, fiind unul dintre cele mai rapide divorțuri din istoria Hollywoodului. Holmes, care a depus actele de divorț în New York, avea alături și alte trei firme de avocatură din alte state, în cazul în care fostul ei soț nu îi oferea divorțul în New York. 

În urma separării, Katie Holmes a primit custodie completă, în timp ce lui Cruise i s-au acordat doar drepturi de vizită. În prezent, se spune că actorul refuză să își vadă fiica, din motive religioase. 

Citește și: Nu țin legătura cu copiii lor! Tom Cruise nu și-a mai văzut fiica de un deceniu 

De ce s-au despărțit? 

Se spune că actrița Katie Holmes a vrut să se despartă pe Tom Cruise pentru că s-a temut că devotamentul actorului pentru Biserica Scientologică ar putea să o influențeze negativ pe Suri, fiica lor. 

De la divorțul din 2012, nici Katie Holmes și nici Tom Cruise nu s-au mai recăsătorit. 

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock 



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg