Unde a dormit Jason Momoa după ce s-a despărțit de Lisa Bonet

8 decembrie 2023   Viață de vedetă

Imediat după divorțul de Lisa Bonet (56 de ani), Jason Momoa (44 de ani) a adoptat un stil de viață umil, când a decis să se mute într-un loc în care cei mai pretențioși nu ar putea să stea. În ce condiții a dormit actorul? 

Jason Momoa și Lisa Bonet au format un cuplu iubit și discret. Vedeta din filmul „Aquaman‟ a mărturisit că a pus ochii pe Lisa Bonet de când a văzut-o la televizor, iar pentru că drumurile lor s-au intersectat, cei doi și-au dat seama din prima că sunt compatibili. La puțin timp de la prima lor întâlnire, s-au căsătorit, apoi au făcut doi copii, iar Jason Momoa și-a asumat rolul de tată vitreg pentru Zoë Kravitz, fiica Lisei dintr-o relație anterioară. 

Citește și: O actriță superbă, motivul pentru care Jason Momoa divorțează? Lisa nu era fericită că Jason lucra cu ea 

Totul a fost frumos până la începutul lui 2022, când, după aproape cinci ani de căsnicie și șaisprezece ani de relație, își anunțau despărțirea. Ei au spus că stilul de viață diferit i-a separat, Jason Momoa fiind o persoană care iubește aventura și călătoriile, în timp de Lisa Bonet preferă să stea mai mult acasă, să citească sau să gătească. 

Unde a dormit Jason Momoa după divorț? 

După ce s-a despărțit de actriță, viața lui Jason Momoa s-a schimbat radical. El a început să aprecieze stilul de viață modest și micile plăceri ale vieții. De aceea, nu s-a mutat într-un hotel luxos sau într-o casă în valoare de milioane de euro, așa cum am putea crede, ci în rulota lui modestă, parcată în curtea casei unui prieten din Los Angeles. Actorul a ales să doarmă în rulotă, deoarece a preferat să fie aproape de plajă și să ducă o viață de nomad. 

Vezi și: Lisa Bonet, rețeta tinereții. Cum reușește soția lui Jason Momoa să se mențină în formă la 55 de ani 

Potrivit „Bright Side”, înainte să devină cunoscut, Jason Momoa a plecat alături de un prieten cu rulota în Irlanda pentru a explora peisajele uimitoare. Așa că nu a fost pentru prima oară când actorul a locuit într-un astfel de vehicul! 

Sursă foto: Pinterest 

Mai multe