Lisa Bonet, rețeta tinereții. Cum reușește soția lui Jason Momoa să se mențină în formă la 55 de ani

La vârsta de 55 de ani, Lisa Bonet strălucește la fiecare eveniment unde participă. Cu un aspect fizic impecabil, actrița pare că sfidează trecerea timpului. Dar ce face vedeta pentru a se menține? 

image

Lisa Bonet, pe numele său real Lilakoi Moon, a devenit cunoscută pentru rolul lui Denise Huxtable în „The Cosby Show‟, difuzat în perioada 1984 și 1992. Dacă urmărim imaginile serialului american, putem observa că Lisa arată acum la fel de bine ca în perioada în care o juca pe Denise. Iată ce face actrița pentru a se menține! 

Secretul pentru a arăta atât de bine constă în rutina de îngrijire a pielii și în stilul de viață sănătos pe care îl are. În locul loțiunilor de corp, Lisa Bonet folosește ulei de cocos, un produs accesibil care poate să înlocuiască multe produse scumpe, menține pielea hidratată și ameliorează inflamațiile. Actrița a spus, potrivit „People‟, că îi place să folosească ulei organic, deoarece nu conține substanțe chimice: 

„Folosesc ulei de cocos organic. Este simplu și pur. De ce să-ți pui pe corp o loțiune care are 10 ingrediente, când poți să pui un produs natural, care miroase divin și își face treaba‟. 

image

Citește mai multe aici despre acest produs sănătos!

De asemenea, în ceea ce privește îngijirea pielii, Lisa Bonet nu adoarme niciodată cu machiaj pe față, își aplică un scrub de câteva ori pe săptămână, întotdeauna cremă de noapte și seruri:

„Folosesc produse active de noapte, aplic un scrub de câteva ori pe săptămână și câteva seruri. Am pielea foarte sensibilă care necesită o bună îngrijire. Nu sunt unul dintre acei oameni care pot să se culce cu machiajul pe față‟, a povestit vedeta, potrivit „New York Times‟. 

Are un program de fitness regulat

Pentru a se menține în formă, Lisa Bonet are un program de fitness regulat și face, mai ales, exerciții cu impact redus: „Forma mea preferată de fitness este dansul. Iau cursuri de dans african. O fac regulat de șapte ani. De asemenea, merg la Pilates de două ori pe săptămână, fac yoga o dată pe săptămână și merg la sală de două ori pe săptămână‟, a povestit partenera lui Jason Momoa.

Sursă foto: Instagram - @officiallisabonet / Sursă video: YoutubeRecente

Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg