Lisa Bonet, rețeta tinereții. Cum reușește soția lui Jason Momoa să se mențină în formă la 55 de ani

La vârsta de 55 de ani, Lisa Bonet strălucește la fiecare eveniment unde participă. Cu un aspect fizic impecabil, actrița pare că sfidează trecerea timpului. Dar ce face vedeta pentru a se menține? 

image

Lisa Bonet, pe numele său real Lilakoi Moon, a devenit cunoscută pentru rolul lui Denise Huxtable în „The Cosby Show‟, difuzat în perioada 1984 și 1992. Dacă urmărim imaginile serialului american, putem observa că Lisa arată acum la fel de bine ca în perioada în care o juca pe Denise. Iată ce face actrița pentru a se menține! 

Secretul pentru a arăta atât de bine constă în rutina de îngrijire a pielii și în stilul de viață sănătos pe care îl are. În locul loțiunilor de corp, Lisa Bonet folosește ulei de cocos, un produs accesibil care poate să înlocuiască multe produse scumpe, menține pielea hidratată și ameliorează inflamațiile. Actrița a spus, potrivit „People‟, că îi place să folosească ulei organic, deoarece nu conține substanțe chimice: 

„Folosesc ulei de cocos organic. Este simplu și pur. De ce să-ți pui pe corp o loțiune care are 10 ingrediente, când poți să pui un produs natural, care miroase divin și își face treaba‟. 

image

Citește mai multe aici despre acest produs sănătos!

De asemenea, în ceea ce privește îngijirea pielii, Lisa Bonet nu adoarme niciodată cu machiaj pe față, își aplică un scrub de câteva ori pe săptămână, întotdeauna cremă de noapte și seruri:

„Folosesc produse active de noapte, aplic un scrub de câteva ori pe săptămână și câteva seruri. Am pielea foarte sensibilă care necesită o bună îngrijire. Nu sunt unul dintre acei oameni care pot să se culce cu machiajul pe față‟, a povestit vedeta, potrivit „New York Times‟. 

Are un program de fitness regulat

Pentru a se menține în formă, Lisa Bonet are un program de fitness regulat și face, mai ales, exerciții cu impact redus: „Forma mea preferată de fitness este dansul. Iau cursuri de dans african. O fac regulat de șapte ani. De asemenea, merg la Pilates de două ori pe săptămână, fac yoga o dată pe săptămână și merg la sală de două ori pe săptămână‟, a povestit partenera lui Jason Momoa.

Sursă foto: Instagram - @officiallisabonet / Sursă video: Youtube



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg