Emilia Clarke, în lacrimi din cauza scenelor intime filmate cu Jason Momoa

Emilia Clarke (36 de ani) a dezvăluit că scenele intime pe care le-a filmat alături de Jason Momoa au făcut-o să plângă pe platourile de filmare ale serialului „Game of Thrones‟ (Urzeala Tronurilor). 

image

Serialul „Game of Thrones‟ (Urzeala Tronurilor) s-a bucurat de mare succes în rândul publicului, dar, ceea ce nu se știe, este că actorii au făcut multe sacrificii pentru a intra în pielea pesonajelor. Este și cazul Emiliei Clarke, care a jucat-o pe Daenerys Targaryen, cunoscută și sub numele de „Mama Dragonilor‟. 

Citește și: Ce a ascuns Emilia Clarke din superproducția „Urzeala tronurilor/Game of Thrones‟ de colegi și producători 

„Asta este o problemă‟

Fără îndoială, serialul „Game of Thrones‟ i-a adus multe beneficii Emiliei Clarke, însă actrița nu a fost lipsită nici de probleme. În cadrul unui podcast, ea a dezvăluit că acceptase rolul lui Daenerys Targaryen, fără să știe că urma să filmeze scene intime alături de Jason Momoa, care l-a jucat pe Khal Drogo, soțul lui Daenerys. „Am acceptat slujba, apoi mi-au trimis scenariul, iar eu când am citit, am spus că asta este o problemă‟, și-a amintit Emilia. 

Vezi și: Diferențe de vârstă între actori și personaje. Câți ani a avut Emilia Clarke când a jucat prima oară în „Game of Thrones‟ 

Jason Momoa a dat dovadă de profesionalism 

Actrița a povestit că acele scene o emoționau atât de mult, încât obișnuia să plângă înainte să filmeze cu Jason Momoa. Din fericire, actorul a ajutat-o pe Emilia, care era la începutul carierei, să depășească momentele mai puțin plăcute!

image

Emilia și-a exprimat recunoștința pentru amabilitatea de care Jason Momoa a dat dovadă. El a făcut-o să se simtă confortabil pe platourile de filmare și se asigura că actrița avea parte de cele mai bune îngrijiri: „Plângea mai mult decât mine‟, a spus Emilia, care a dezvăluit că Jason deseori îi oferea halatul ca să nu îi fie frig.  

Câți bani a făcut Emilia Clarke din „Game of Thrones‟

În ciuda provocărilor, Emilia Clarke s-a descurcat de minune pe platourile de filmare. Rolul lui Daenerys Targaryen a făcut-o cunoscută în întreaga lume și i-a mărit considerabil veniturile. Potrivit publicației „Variety‟, Emilia ar fi fost plătită cu 500.000 de dolari pe episod, pentru ultimele două sezoane din „Game of Thrones‟, ceea ce înseamnă că a câștigat 6.5 milioane de dolari doar pentru sezoanele 7 și 8.

Sursă foto: Pinterest 



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg