Emilia Clarke, în lacrimi din cauza scenelor intime filmate cu Jason Momoa

Emilia Clarke (36 de ani) a dezvăluit că scenele intime pe care le-a filmat alături de Jason Momoa au făcut-o să plângă pe platourile de filmare ale serialului „Game of Thrones‟ (Urzeala Tronurilor). 

image

Serialul „Game of Thrones‟ (Urzeala Tronurilor) s-a bucurat de mare succes în rândul publicului, dar, ceea ce nu se știe, este că actorii au făcut multe sacrificii pentru a intra în pielea pesonajelor. Este și cazul Emiliei Clarke, care a jucat-o pe Daenerys Targaryen, cunoscută și sub numele de „Mama Dragonilor‟. 

Citește și: Ce a ascuns Emilia Clarke din superproducția „Urzeala tronurilor/Game of Thrones‟ de colegi și producători 

„Asta este o problemă‟

Fără îndoială, serialul „Game of Thrones‟ i-a adus multe beneficii Emiliei Clarke, însă actrița nu a fost lipsită nici de probleme. În cadrul unui podcast, ea a dezvăluit că acceptase rolul lui Daenerys Targaryen, fără să știe că urma să filmeze scene intime alături de Jason Momoa, care l-a jucat pe Khal Drogo, soțul lui Daenerys. „Am acceptat slujba, apoi mi-au trimis scenariul, iar eu când am citit, am spus că asta este o problemă‟, și-a amintit Emilia. 

Vezi și: Diferențe de vârstă între actori și personaje. Câți ani a avut Emilia Clarke când a jucat prima oară în „Game of Thrones‟ 

Jason Momoa a dat dovadă de profesionalism 

Actrița a povestit că acele scene o emoționau atât de mult, încât obișnuia să plângă înainte să filmeze cu Jason Momoa. Din fericire, actorul a ajutat-o pe Emilia, care era la începutul carierei, să depășească momentele mai puțin plăcute!

image

Emilia și-a exprimat recunoștința pentru amabilitatea de care Jason Momoa a dat dovadă. El a făcut-o să se simtă confortabil pe platourile de filmare și se asigura că actrița avea parte de cele mai bune îngrijiri: „Plângea mai mult decât mine‟, a spus Emilia, care a dezvăluit că Jason deseori îi oferea halatul ca să nu îi fie frig.  

Câți bani a făcut Emilia Clarke din „Game of Thrones‟

În ciuda provocărilor, Emilia Clarke s-a descurcat de minune pe platourile de filmare. Rolul lui Daenerys Targaryen a făcut-o cunoscută în întreaga lume și i-a mărit considerabil veniturile. Potrivit publicației „Variety‟, Emilia ar fi fost plătită cu 500.000 de dolari pe episod, pentru ultimele două sezoane din „Game of Thrones‟, ceea ce înseamnă că a câștigat 6.5 milioane de dolari doar pentru sezoanele 7 și 8.

Sursă foto: Pinterest Recente

Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg