FOTO Cele mai frumoase manichiuri pentru sezonul de iarnă

8 decembrie 2023   Îngrijire personală

Cauți inspirație pentru manichiura ta din această perioadă? Îți prezentăm cele mai recente tendințe, care îți vor transforma unghiile în adevărate bijuterii de iarnă! 

În acest sezon se poartă culorile care aduc o notă de eleganță și rafinament manichiurii, respectiv tonurile reci de albastru, argintiul, verdele strălucitor și nuanțele de auriu. De asemenea, se pune accentul pe motive de iarnă, precum fulgii de zăpadă delicați, urșii polari și crenguțele de brad. Găsește inspirație în modelele de mai jos! 

Citește și: De ce ți se exfoliază unghiile atât de repede. Deficiențele nutriționale, printre cauze 

Noapte de iarnă 

Dacă îți plac culorile închise, poți opta pentru o manichiură care simbolizează nopțile de iarnă. Folosește o bază de albastru închis, care imită cerul, iar pentru a crea stelele, adaugă câte un punct argintiu pe fiecare unghie și aplică mici cristale în mijloc! 

Manichiură cu urși polari 

Urșii polari reprezintă acest sezon, așa că de ce să nu-i aplici pe unghiile tale? Pentru un efect special, pictează fiecare unghie într-o nuanță diferită de albastru sau alb! 

Magia fulgilor de nea 

În cazul în care simplitatea te caracterizează, cu siguranță, nu vei da greș cu o manichiură naturală, cu o bază transparentă și fulgi de zăpadă albi sau aurii. Pentru efect maxim, nu uita să aplici și un strat de lipici gros, multicolor, apoi un strat de finisare lucios! 

Manichiură strălucitoare 

Vrei să ai o manichiură memorabilă, dar totodată elegantă și naturală? Folosește o bază naturală, apoi aplică o ojă cu sclipici auriu! Îți recomandăm să optezi pentru o formă ovală a unghiei, deoarece se potrivește cel mai bine cu acest model elegant. 

Crenguțe de brad

Dacă îți dorești o manichiură deosebită, optează pentru un model cu crenguțe de brad pe care fie poți să îl aplici direct pe unghie sau să îl pictezi singură. Desigur, pentru cea de-a doua variantă îți trebuie mai multă răbdare, dar, cu siguranță, nu vei da greș cu acest model! 

Vezi și: Diferența între oja semipermanentă și manichiura cu gel 

Manichiură clasică

Argintiul nu se demodează nici în acest an, așa că poți opta pentru o astfel de manichiură simplă și elegantă! De asemenea, la fel de apreciată este și manichiura aurie, fără alte simboluri aplicate.

Sursă foto: Shutterstock, Instagram @natalie_thedollshouse / _nailgirlshae / amberjhnails / polishedbyellie 

Mai multe