Care sunt materialele pe care trebuie să le achiziționezi pentru un salon de manichiură

Aceasta este o meserie care necesită creativitate pentru realizarea modelelor clientelor. Dacă ești la început de business și nu știi exact de ce ai nevoie pentru masa ta de manichiură citește acest articol pentru a-ți contura ideile.

image

Nu uita de sfaturile pe care le primești de la persoana care te învață această meserie, este important să îți cumperi toate materialele necesare unei ședințe de manichiură sau pedichiură.

Iată materialele de care ai nevoie pentru salonul tău de manichiură!

Mobilierul

În primul rând discutăm despre spațiul pe care îl ai la dispoziție. Este foarte important ca tu și clientele tale să aveți parte de un mediu comod pe durata ședinței, de aceea masa de manichiură este foarte importantă. Noi recomandăm o masă care îți oferă posibilitatea de a instala o lampă când pictezi detaliile, spațiu suficient pentru suportul de mână, locul necesar pentru amplasarea lămpilor cu UV cu led și aspiratorul de colectare care să fie incorporat în masă pentru momentele când pilești gelul de pe unghii. În salon îți recomandăm să îți amplasezi un suport pentru toate nuanțele de geluri colorate și cele de acryl gel aproape de masa ta de lucru.

Ustensile necesare

Este foarte important ca pe toată durata ședinței de manichiură să ai toate materialele necesare. Pentru început ai nevoie de pile de mână și pile și de freze pentru pila electrică. Acestea sunt foarte importante în procesul unei manichiuri bine executate. După pilire ai nevoie de buffere care te ajută să aduci unghia la același nivel. Pentru cuticule ai nevoie de forfecuța mică clasică sau de un clește care poate să fie folosit atât pentru unghii cât și pentru cuticule și soluțiile speciale pe care le aplici după îndepărtarea cuticulei. Pentru realizarea unghiilor ai nevoie de tipsuri, șabloane și lipici pentru unghii care te ajută să aplici diverse ornamente pe modelul realizat.

Aparatele pentru unghii

Când discutăm de aparatură este foarte important ce modele alegi. Nu trebuie să lipsească din salonul tău aparatul pentru dezinfectarea instrumentelor de lucru (forfecuțe, pensule etc.). Acest aparat păstrează ustensilele sterile și îți ferește clientele de transmiterea anumitor boli de piele sau unghie. Aspiratorul de colectare este cel mai bun prieten al tău când trebuie să pilești deoarece acesta va colecta tot praful creat de gel, iar tu și clienta nu nu vă veți murdări. Lângă tine trebuie să fie mereu freza și pila de unghii iar o lampă atașată de masa ta te va ajuta mai bine când trebuie să realizezi detalii pe unghii. Îți recomandăm să achiziționezi două lămpi UV pentru a decurge mai repede ședința de manichiură. Dacă te ocupi și de pedichiură este esențial să deții o cădiță pentru pedichiură.

Este important să ți cont de aceste sfaturi dacă ești la început de drum în acest domeniu și să îți asculți îndrumătorul. Toate obiectele de care am discutat în acest articol poți să le comanzi acum de pe Savyprofessional.ro deoarece ei susțin acest domeniu iar produsele oferite de ei sunt de calitate.

Sursa foto: pexels.com



Recente

ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg
Bautura care alunga insomnia  Sursa foto shutterstock 544190740 jpg
trifoi  jpg
Muște jpg
Gogosele cu frisca  Sursa foto shutterstock 1889970016 jpg
Paste Fettucine Alfredo  Sursa foto shutterstock 2202348275 jpg
Sensibiltate dentara  Scapa de dureri  Sursa foto shutterstock 1051409183 jpg
silueta jpg
masina de spalat vase jpg