Dovleac umplut, deliciul care îți cucerește familia!
Cel mai aromat dovleac umplut este savuros nu numai datorită unor ingrediente ca nucşoara sau chilli, ci și unor tipuri de brânzeturi speciale. Descoperă în cele ce urmează ce anume face din acest preparat un deliciu de sezon!
Ingrediente pentru patru porții
1 dovleac plăcintar
4 căței de usturoi
200 g brânză emmentaler
100 g brânză cedar
80 g cremă de brânză
60 g spanac
sare
piper
chilli
nucșoară
Vezi și: Dieta cu dovleac: slăbeşte 3 kg pe săptămână!
Mod de preparare
Încingi cuptorul la 180 °C și tapetezi o tavă. Tai dovleacul în jumătate, pe lung, și scoți semințele. Îl condimentezi cu sare, piper și nucșoară, după gust.
Te-ar mai putea interesa: Plăcintă cu dovleac
Toci spanacul și-l amesteci cu brânza rasă, crema de brânză, usturoiul pisat și chilli, după gust. Pui jumătățile de dovleac în tavă și le dai la cuptor pentru două ore.
FOTO: Shutterstock