N-ai mai mâncat omleta aşa! Frittata cu pește și legume

15 iulie 2025   Rețete

Clasica omletă îţi pare banală şi ai vrea ceva diferit? Această frittata merită încercată! Preparată de seara pentru a nu sta prea mult în bucătărie dimineaţa, este săţioasă şi-ţi dă energie pentru o zi întreagă.

Ingrediente pentu 4 porții

8 ouă

100 g baby spanac

180 g file de pește afumat

150 g broccoli

50 g cremă de brânză

sare

piper

20 ml ulei

Vezi și: Greșeala pe care mulți oameni o fac la pregătirea omletei

Mod de preparare

Bați ouăle cu crema de brânză și condimentezi cu sare și piper, după gust. Tai fileul de pește bucăți.

Ungi o formă rotundă cu ulei, inclusiv pe margini. Așezi bucățile de pește și printre ele pui buchețele de broccoli. Pui ouăle și deasupra așezi frunzele de baby spanac.

Te-ar mai putea interesa: Cum prepari omleta perfectă. Reţeta celebrei şcoli Cordon Bleu din Paris

Dai tava la cuptor, la 200 °C, pentru aproximativ 15 minute, până când peștele s-a pătruns, iar frittata s-a rumenit pe margini.

FOTO: Shutterstock

Mai multe