Reţetă rapidă, cu doar şase ingrediente. Quesadilla cu pui
Dacă eşti în căutarea unor îndrumări pentru a face o quesadilla pentru o masă rapidă încearcă această rețetă rapidă. Ai nevoie de numai şase ingrediente de bază!
Friptura de pui rămasă de la o masă anterioară poate fi pusă în valoare într-un preparat precum quesadilla. Mai trebuie să adaugi doar câteva ingrediente: ardei, porumb şi caşcaval pentru un plus de gust. Mai poţi adăuga rondele de ceapă, felii de avocado sau oricare dintre legumele tale preferate pentru a-i adăuga textură.
Foile de tortilla de porumb sunt folosite în mod tradițional în quesadilla, dar şi acelea cu făină sunt populare. Cele cu făină sunt mai ușor de pliat, chiar și atunci când pui mai multă umplutură.
Ingrediente pentru două porţii
4 tortilla
400 g friptură de pui
1 ardei gras
100 g porumb din conservă
50 g cașcaval
20 ml ulei
sare
Te-ar mai putea interesa: Tortilla cu pui și spanac, reconfortantă şi delicioasă
Mod de preparare
Cureți ardeiul și-l toci, împreună cu carnea din friptură. Pui pe o lipie ardei și carne, apoi adaugi porumbul din conservă, scurs. Presari cașcaval ras și condimentezi cu sare, după gust.
Vezi și: Pui picant cu cușcuș, gustos şi sănătos
Împăturești tortilla în patru și o rumenești în ulei pe ambele părți. Procedezi la fel cu restul ingredientelor.
FOTO: Shutterstock