Reţetă rapidă, cu doar şase ingrediente. Quesadilla cu pui

16 ianuarie 2024   Rețete

Dacă eşti în căutarea unor îndrumări pentru a face o quesadilla pentru o masă rapidă încearcă această rețetă rapidă. Ai nevoie de numai şase ingrediente de bază!

Friptura de pui rămasă de la o masă anterioară poate fi pusă în valoare într-un preparat precum quesadilla. Mai trebuie să adaugi doar câteva ingrediente: ardei, porumb şi caşcaval pentru un plus de gust. Mai poţi adăuga rondele de ceapă, felii de avocado sau oricare dintre legumele tale preferate pentru a-i adăuga textură.

Foile de tortilla de porumb sunt folosite în mod tradițional în quesadilla, dar şi acelea cu făină sunt populare. Cele cu făină sunt mai ușor de pliat, chiar și atunci când pui mai multă umplutură.

Ingrediente pentru două porţii

4 tortilla 

400 g friptură de pui 

1 ardei gras 

100 g porumb din conservă 

50 g cașcaval 

20 ml ulei 

sare 

Te-ar mai putea interesa: Tortilla cu pui și spanac, reconfortantă şi delicioasă

Mod de preparare

Cureți ardeiul și-l toci, împreună cu carnea din friptură. Pui pe o lipie ardei și carne, apoi adaugi porumbul din conservă, scurs. Presari cașcaval ras și condimentezi cu sare, după gust.

Vezi și: Pui picant cu cușcuș, gustos şi sănătos

Împăturești tortilla în patru și o rumenești în ulei pe ambele părți. Procedezi la fel cu restul ingredientelor. 

FOTO: Shutterstock

Mai multe