Pont pentru o masă rapidă. Ciocănele de pui condimentate

Visezi la un prânz sau o cină care se prepară rapid? Aceste ciocănele de pui sunt gata într-un timp destul de scurt. Sunt fragede, suculente, bine condimentate. Au o aromă uimitoare, piele crocantă și sunt un succes la fiecare masă!

image

Ne place puiul și nu ne lipsesc rețetele de pui, inclusiv aceste ciocănele fragede și suculente la grătar. Dacă vrei să schimbi pieptul de pui cu ceva nou, aceste ciocănele trebuie încercate. Mai întâi, le asezonezi cu condimente, le laşi la rece, apoi le pui pe grătar sau în cuptor. Se potrivesc la orice garnitură, cu paste, piure de legume sau legume sotate. Poţi pune şi boia de ardei care va da cărnii o aromă de afumat, chiar dacă prepari puiul la cuptor.

Ingrediente de ajuns pentru patru porţii

8 ciocănele de pui 

50 ml ulei 

1 praf de sare 

mix de piper 

5 g pudră de usturoi 

2 lămâi 

chilli măcinat 

Te-ar mai putea interesa: 5 sandvișuri delicioase pentru o masă rapidă și sănătoasă

Mod de preparare

Storci lămâile într-un bol și adaugi uleiul, sarea, pudra de usturoi, piper măcinat și chilli, după gust. Omogenizezi apoi sosul într-o pungă.

Adaugi ciocănelele, legi punga și o agiți până când carnea este marinată uniform.

Vezi şi: Reţetă rapidă. Burger de pui simplu şi savuros

Dai ciocănelele la frigider cel puțin o oră, apoi le scoți și le lași la temperatura camerei un sfert de oră, apoi le rumenești pe grătar, pe toate părțile. 

Pont

Pentru a obține o piele cu adevărat crocantă, mai întâi trebuie să usuci bine ciocănelele de pui.

FOTO: Shutterstock