Sendviș rece cu friptură. Cele mai rapide gustări

15 septembrie 2025   Rețete

Ţi-a rămas friptură de la masa de seară? Prepară rapid sendvişuri pentru zilele de serviciu sau pentru pachetul de şcoală al copiilor! Îţi arătăm în cele de mai jos ce alte ingrediente fac din aceste sendvişuri un deliciu pentru cei dragi!

Ingrediente pentru 4 porții

4 chifle

4 bucăți de friptură de pui sau de porc

1 roșie

4 frunze de salată

1 ceapă roșie

60 g iaurt grecesc

sare

oregano

Vezi şi: Sendvişuri rapide

Mod de preparare

Feliezi roșia și ceapa roșie. Tai jumătăți chiflele și așezi feliile de salată, de roșie, de ceapă roșie și bucata de friptură.

Te-ar mai putea interesa: Reţetă în paşi. Hamburger suculent cu bacon crocant

Amesteci iaurtul cu sare și oregano, după gust, și așezi sosul peste friptură. Deasupra pui bucata de chiflă rămasă.

FOTO: Shutterstock

Mai multe